Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care nu se potrivesc. Relația lor este sortită eșecului

Zodii care nu se potrivesc. Relația lor este sortită eșecului

Violeta Badea / 14.04.2021, 10:30
Zodii care nu se potrivesc. Relația lor este sortită eșecului

Zodii care nu se potrivesc. Relația lor este sortită eșecului. Anumite zodii nu se potrivesc deloc, iar relația de cuplu este sortită eșecului. Da, ai auzit bine! Unele semne zodiacale sunt mai puțin compatibile cu altele și oricât ar încerca nu vor forma niciodată un cuplu fericit!

Zodii care nu se potrivesc

Astrologii avertizează că unii nativi nu ar trebui să formeze un cuplu niciodată. De ce? Ei bine, cei doi merg în direcții opuse, având o personalitate complet diferită față de cea a partenerului. În continuare îți vom dezvălui zodiile care nu se potrivesc deloc.

Berbec

Berbecul este un semn de foc. Este o persoană plină de energie și impulsivitate. Are nevoie de un partener care să-i fie alături, să țină pasul cu el și să-i tempereze impulsivitățile atunci când este cazul. Astfel, berbecul nu poate forma o relație de lungă durată cu o persoană introvertită, așa cum este racul. Plus de asta, se pare că nici o relație între berbec și capricorn nu funcționează prea bine.

Taur

Taurul este un romantic incurabil, amabil, loial și oferă siguranță într-o relație, dar uneori este posesiv. Acest defect nu este tolerat de Leu. Ambele semne zodiacale au personalități puternice, așa că niciuna dintre ele nu o va domina pe cealaltă, oricât de mult ar încerca.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este șarmant, versatil, are simțul umorului, dar este dual și ascuns în privința anumitor acțiuni pe care le întreprinde. Acesta nu este compatbili cu Fecioara și Săgetătorul, având o viziune total diferită despre viață. Geamănul trăiește clipa și explorează, iar fecioara este o persoană calculată și are nevoie de stabilitate.

Rac

Racul este foarte schimbător, introvertit și dificil. Nu este compatibil cu berbecul și balanța. Berbecul este foarte energic și devine extrem de obositor pentru un rac, în timp ce balanța are nevoie de socializare.

Leu

Leul este o fire impulsivă, încăpățânată și îi place să fie în centrul atenției. De asemenea, are tendința de a fi autoritar și egoist. Nu este compatibil cu scorpionul, deoarece ambii sunt impulsivi și au firi puternice. Au tendința de a se contrazice în foarte multe situații și niciunul nu este dispus să lase mândria deoparte.

Zodii care nu se potrivesc
Zodii care nu se potrivesc

Fecioară

Fecioara nu este compatibilă cu berbecul, deoarece acest nativ este extrem de spontan și nu-i plac regulile. Personalitatea rapidă, neliniștită și impulsivă a berbecului nu este deloc agreată de firea calculată și echilibrată a fecioarei.

Balanță

Balanța nu-și va găsi fericirea lângă un Vărsător. Chiar dacă ambele zodii sunt semne de aer, cei doi nu au un viitor împreună. Balanța este o persoană comunicativă, familistă și luptătoare, în vreme ce Vărsătorul visează foarte mult și pune cam puține în practică. De asemenea, nu este asumat, se ascunde de responsabilități și va fugi imediat ce va avea ocazia.

Scorpion

Scorpionul nu va avea o relație stabilă cu Leul sau cu Vărsătorul. Cu Leul, un Scorpion s-ar putea simți constrâns și cei doi vor avea mereu o dispută pentru a ocupa prima poziție la orice, iar cu Vărsătorul ar putea avea probleme, deoarece ambii sunt încăpățânați, orgolioși și egoiști.

Săgetător

Săgetătorul nu se potrivește absolut deloc cu Fecioara și Pești. Fecioara este prea critică și calculată pentru acest nativ. În schimb,  peștii sunt mai retrași, iar Sagetătorul este o fire versatilă, adaptabilă, îi place tot ce e nou.

Capricorn

Capricornul nu va cunoaște fericirea alături de un Berbec sau de o Balanța. Capricornul este liniștit și adoră să abordeze situațiile cu mult calm, în timp ce Berbecul este impulsiv și ia decizii rapide pentru a obține rezultate grăbite. Capricornul nu poate construi o relație cu o Balanță. Aceste două caractere sunt foarte diferite din toate punctele de vedere.

Vărsător

Vărsătorul nu se potrivește cu Balanța și Scorpionul. Vărsătorul ar putea fi frustrat de modul direct al Balanței. În schimb, Scorpionul este foarte încăpățânat și își dorește întotdeauna să dețină dreptatea. Aceste lucruri vor duce la conflicte.

Pești

Peștii nu sunt compatibili cu nativii din Gemenii și Săgetător. Peștii sunt mult prea visători și calmi, iar Gemenii au nevoie de persoane sociabile. Săgetătorul este mereu pe fugă și dornic de călătorii, iar acest lucru i-ar putea pune în dificultate pe nativii Pești.