Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care suferă din dragoste. Care sunt cei mai sensibili oameni

Zodii care suferă din dragoste. Care sunt cei mai sensibili oameni

Pană Emanuela / 28.11.2020, 08:21

A iubit înseamnă, uneori, a-ți pune pune inima în pericol și a deveni complet vulnerabil. În timp ce unii riscă totul pentru dragoste, alții sunt foarte reci, asemenea unui cub de gheață. În continuare îți vom spune care sunt nativii care suferă cel mai mult din iubire. Se întâmplă ca printre ei să fie chiar și cei mai puternici, din punct de vedere astrologic.

Zodii care suferă din dragoste

Iubirea este un sentiment unic, pe care cei mai mulți dintre noi își doresc să îl experimenteze măcar o dată în viață. Să iubești nu este nici pe departe un lucru rău, dar să nu ar strica să fii precaut atunci când în joc e inima ta. Unii dintre noi am da totul în numele dragostei, însă adevărata provocare constă în a nu preda în fața sentimentelor și a nu suferi. Oamenii s-au împărțit dintotdeauna în tabere, astfel că nu este surprinzător că există și persoane care nu își asumă nimic, se gândesc mereu la binele lor și ajung cu greu să iubească.

În ceea ce privește zodiile, unele sunt mai predispuse la drame sentimentale și certuri în cuplu decât altele. Dragostea nu este mereu „corectă“. Ea nu alege, nu judecă, nu promite… ci știe doar să se manifeste. Totuși, uneori te „lovește“ atât de tare, încât îți dă peste cap viața.

Se spune că destinul nu este scris în astre, dar chiar și așa, cu toții avem trăsături specifice zodiei în care ne-am născut. Unele sunt extrem de sensibile și suferă enorm atunci când lucrurile nu merg ca pe roate în dragoste. Altora, însă, le este mult mai simplu să se detașeze.

Citește și: Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai „fierbinți“ combinații din horoscop

Care sunt cei mai sensibili nativi

Vrei să afli în ce tabără te afli? Ei bine, iată care sunt zodiile care suferă din dragoste. Te numeri și tu printre ele?

6 zodii care suferă mereu din dragoste
6 zodii care suferă mereu din dragoste

1. Berbec

Chiar dacă nu ar recunoaște-o în veci, persoanele născute sub acest semn zodiacal suferă mai mereu din dragoste și asta pentru că sunt încăpățânați și nu recunosc niciodată când greșesc. Pentru că nu își asumă erorile și țin neapărat ca totul să iasă așa cum vor ei, acești nativi sfârșesc deseori singuri și cu inima frântă.

2. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se „bucură“ din plin de drame. Cu toate că își doresc foarte tare să fie parte a unei relații perfecte, aceștia nu își găsesc cu ușurință un partener care să le împărtășească sentimentele cu aceeași intensitate. Nu este de mirare de ce acești nativi nu pot să treacă ușor peste o despărțire, mai ales că rămân mereu cu un sentiment de vinovăție.

3. Balanță 

Acești nativi sunt deseori nesiguri când vine vorba de iubire, iar atunci când visul romantic se destramă ajung să aibă mari mustrări de conștiință. Mai mult, Balanțele trăiesc adevărate drame în relații, din cauza faptului că sunt măcinate de gelozie.

4. Scorpion 

Scorpionii sunt recunoscuți pentru faptul că sunt pasionali, însă foarte mulți dintre ei ajung să sufere din dragoste. Ei pun suflet în orice relație, iar dacă persoana la care țin îi dezamăgește, vor rămâne cu un gust amar pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă în viața lor apare persoana potrivită.

5. Pești 

O altă persoană care pune pasiune în tot ceea ce face este cea născută sub zodia Pești. Sunt atât de îndrăgostite, încât chiar și momentele de fericire vin la pachet cu puțină durere. Uneori, ele ajung la concluzia că dragostea înseamnă, implicit, suferință.

6. Rac 

Nu există Rac care să nu fi suferit măcar o dată din dragoste. Acest nativ are o fire slabă, care îl face de cele mai multe ori să lase de la el, numai să-l vadă pe cel iubit fericit. Din nefericire, precauția de care dă dovadă îl face pe partener să caute iubirea în altă parte, timp în care acest nativ ajunge să trăiască o adevărată dramă, din care își revine cu greu.