Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care sunt veșnic nemulțumite. Își doresc mereu mai mult, indiferent de ce obțin în viață

Zodii care sunt veșnic nemulțumite. Își doresc mereu mai mult, indiferent de ce obțin în viață

Alexandru Cazacu / 16.10.2021, 11:19
Zodii care sunt veșnic nemulțumite. Își doresc mereu mai mult, indiferent de ce obțin în viață

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la postul de televiziune Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile care sunt mereu nemulțumite. Hai să vedem ce spune specialistul despre nativii zodiacului care își doresc mai mult, indiferent de ce obțin în viață.

Zodii care sunt veșnic nemulțumite

Potrivit numerologului, o zodie de foc este considerată incisivă, iar unii nativi ai zodiacului sunt veșnic nemulțumiți, indiferent de ce le oferă viața. În următoarele rânduri, veți afla care sunt semnele zodiacale mereu nemulțumite și care își doresc tot timpul ceva în plus.

Săgetător

Printre nativii nemulțumiți se află și Săgetătorii. Fiind o zodie de foc, Săgetătorul este cel mai incisiv. El se simte nemulțumit dacă nu obține fluxul de lucruri noi pe care le dorește. Adică el trebuie să fie incitat de aceste lucruri, în caz contrar se va simți nemulțumit și se va plânge de toate. Pentru nativii din această zodie, realizările mici nu contează, deoarece ei sunt de părere că acestea oricum vor veni. Atunci când simte că e ceva nou, Săgetătorul este primul care vrea să intre acolo și e foarte incisiv și combativ, deoarece el este cel care are nevoie de ceva măreț. Nu sunt foarte dese momentele în care acest nativ este mulțumit cu ce are, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Capricorn

Fiind o zodie de pământ puțin mai materialistă și pragmatică, Capricornul estre nemulțumit din cauza statutului financiar. De asemenea, el va fi nemulțumit atunci când nu își poate cumpăra ce își dorește sau dacă nu are bani să investească. În concluzie, nemulțumirea cea mai mare a nativului Capricorn o reprezintă banii. Dacă vrei cu adevărat să-l superi atunci cheltuie din banii lui. Lui i se pare tot timpul că nu are destui bani sau că nu a făcut suficiente economii. El muncește din greu ca să aibă o bază financiară solidă, să aibă bani pentru zile negre, ca să aibă de unde lua atunci când are nevoie. Tocmai din acest motiv Capricornul nu reușește să ia o pauză și să se bucure de ceea ce are deja.

Berbec

Încăpățânat, Berbecul este mereu nemulțumit, pentru că el caută tot timpul ceva mai mult. Provocări mai dificile sau teste imposibile, pentru nativul Berbec nu există astfel de obstacole. El nu trăiește prezentul și nici nu se bucură de el, pentru că în loc să se simtă mulțumit de ceea ce are, Berbecul visează să fie în altă parte. Nimic nu este destul pentru el și nu îl poți opri până nu obține ceea ce dorește.

Care sunt nativii zodiacului veșnic nemulțumiți
Ce zodii sunt mereu nemulțumite

Gemeni

Acești nativi sunt câteodată nemulțumiți, însă au și momente când își doresc să schimbe ceva. Ei bine, spre deosebire de celelalte zodii de mai sus, starea de mulțumire la el nu ține prea mult, este ceva aparent, înșelător. Cu toate acestea, în cazul Gemenilor este precum liniștea dinaintea furtunii. Dacă vezi că sunt în sfârșit mulțumiți, parcă tot mai trebuie ceva. Nativii din această zodie au adesea idei noi și vor găsi ceva care să le convină. Imaginația Gemenilor este într-adevăr fantastică și când încep să-ți prezinte toate argumentele s-a terminat. De asemenea, Gemenii se mobilizează și foarte ușor, însă se vor simți blocați și nefericiți dacă dau de obstacole și nu pot să acumuleze informații noi sau să învețe ceva. Își doresc mereu să acumuleze informații, deoarece lipsa acestora înseamnă pentru acești nativi moartea creierului.

Vărsător

Printre nativii nemulțumiți se află și Vărsătorul. El nu reușește să fie mulțumit prea multă vreme de un lucru pe care îl are deja. Acest nativ este un om al viitorului, a descoperirilor și a lucrurilor noi. El nu se liniști până nu reușește să își atingă obiectivul. Cu toate acestea, Vărsătorul are ceva deosebit spre deosebire de celelalte semne. Mai exact, după ce își atinge țelul, își va muta ținta în altă parte. Ei bine, dacă Vărsătorul este mulțumit de viața lui, el nu va mai încerca să iasă din zona de confort și să caute alte provocări. Așadar, nu va putea evolua și nu va accepta, pentru că nativul Vărsător nu va accepta niciodată să se plafoneze, să rămână neinformat sau să facă o muncă de rutină. Pentru acest nativ rutina este distrugătoare și vrea tot timpul provocări noi.