Home » Life & Style » 5 vedete care au frați gemeni. Imagini uimitoare

5 vedete care au frați gemeni. Imagini uimitoare

Violeta Badea / 09.06.2021, 17:33

Un frate poate reprezenta cel mai frumos cadou pe care ți-l pot oferi părinții tăi. Acesta este mereu aproape de tine, te înțelege și te iubește necondiționat, dar oare cum este atunci când ai un frate geamăn? Ei bine, se spune că trăiești totul la pătrat și ai o conexiune puternică cu fratele sau sora ta. Iată câteva vedete care au frați gemeni. Imagini uimitoare!

5 vedete care au frați gemeni

Deşi au o conexiune incredibilă și arată aproape identic, gemenii au de cele mai multe ori personalități diferite, gusturi diferite și urmează cariere diferite. Dovadă sunt anumite celebrități care au un frate geamăn sau o soră geamănă, mai puțin cunoscuți. Iată câteva vedete care au frați gemeni.

1. Scarlett Johansson

Scarlett si fratele ei
Scarlett si fratele ei

Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai bune actriţe de la Hollywood, fiind remarcată în filmul „The Horse Whisperer”. Frumoasa actriță a fost nominalizată la premiul Globul de Aur în anul 2003. Însă, puțini sunt cei care știu că Scarlett Johansson are un frate geamăn, Hunter Austin Johansson, care a fost prezent foarte puțin în lumea filmului. Acesta a jucat în „Manny&Lo‟ şi „Entertainment Tonight ‟, dar nu a avut succesul surorii sale. Bărbatul s-a orientat către politică, fiind un om important în campania lui Barack Obama.

2. Ashton Kutcher

Celebrul actor Ashton Kutcher are un frate geamăn, pe nume Michael Kutcher. Bărbatul a suferit un transplant de inimă în copilărie, fiind diagnosticat cu o paralizie cerebrală. După ce a trecut cu bine peste momentele dificile, Michael Kutcher a devenit un avocat foarte bun. De asemenea, acesta este purtător de cuvânt pentru o fundaţie care se ocupă de persoanele care au trecut prin aceleași probleme de sănătate ca și el.

3. Vedete care au frați gemeni. Vin Diesel

Vin Diesel si fratele sau geaman
Vin Diesel si fratele sau geaman

Actorul Vin Diesel nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini sunt cei care știu că acesta are un frate geamăn pe nume Paul Vincent. Cei doi nu seamănă deloc din punct de vedere fizic, dar au ceva în comun. Vin Diesel și Paul Vincent fac parte din minunata lume a filmului. Primul a devenit un actor celebru, cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în seria „Fast&Furious‟. Al doilea este producător, iar cel mai cunoscut film la care a lucrat în totalitate a fost „Multi-Facial‟, din anul 1995.

4. Rami Malek

Rami Malek s-a remarcat în filmul de succes „Bohemian Rhapsody‟. Puțini sunt cei care știu că celebrul star are un frate geamăn, pe nume Sami Malek. Cei doi seamănă ca două picături de apă. În anul 2019, Rami Malek l-a prezentat întregii lumi pe fratele său, atunci când l-a adus la Globurile de Aur. Fanii actorului au fost entuziasmați să afle că acesta are un frate care îi seamănă perfect. Sami Malek lucrează ca profesor la o universitate din Statele Unite ale Americii.

5. Aaron și Shawn Ashmore

Aaron și Shawn Ashmore
Aaron și Shawn Ashmore

Vedete care au frați gemeni. Spre deosebire de celebritățile pe care le-am enumerat mai sus, aici ambii sunt actori, se bucură de succes și au jucat în numeroase filme. Shawn Ashmore a jucat în „Animorphs”, „Iceman”, „X-Men”, „Frozen”, „Smallville”, iar Aaron a avut mai multe apariții în „Smallville”, „Warehouse 13”, „Servitude”și multe altele.