Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care vor fi împreună în 2022. Acești nativi au o chimie specială. Cupluri surpriză

Zodii care vor fi împreună în 2022. Acești nativi au o chimie specială. Cupluri surpriză

Alexandru Cazacu / 06.03.2022, 13:20
Zodii care vor fi împreună în 2022. Acești nativi au o chimie specială. Cupluri surpriză

Conform astrologilor, în acest an, unii dintre nativii zodiacului își vor găsi jumătatea și vor trăi o adevărată poveste de dragoste. Află în continuarea articolului curent, ce zodii vor fi împreună în 2022. Se pare că între acești nativi există o chimie specială. Haideți să vedem ce spun astrele despre compatibilitatea nativilor.

Zodii care vor fi împreună în 2022. Nativi acestor zodii au o chimie specială

Berbec

Se pare că Berbecii sunt compatibili cu Fecioarele, Leii și Săgetătorii. Din punct de vedere financiar, nativii aceste zodii se înțeleg bine cu Peștii, Balanțele, Gemenii și Taurii. Pe de altă parte, Racii, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii nu prea au tangențe cu Berbecii.

Taur

Taurii se înțeleg de minune cu Fecioarele, mai ales când vine vorba de o relație amoroasă. Nativii acestor zodii se completează perfect într-o relație. În schimb, ambele zodii pot lega prietenii strânse cu Balanțele și Gemenii. Cu toate acestea, Taur nu vor interacționa cu Pești, Lei, Săgetători sau Raci.

Gemeni

Gemenii sunt compatibili cu nativii din Taur, Fecioară și Scorpion, însă vorbim despre o compatibilitate pe plan profesional. Totuși, nativii din Gemeni formează cuplul perfect cu Vărsătorii. La polul opus, Racii, Leii, Săgetătorii, Peștii și Capricornii, zodii cu care Gemenii nu vor interacționa.

Rac

În acest an, Racul va avea relații bune cu Fecioarele, Balanțele, Leii și Săgetătorii. De asemenea, va lega prietenii și cu Scorpionii, Peștii și Vărsătorii. În schimb, cei născuți în zodia Racului nu sunt deloc compatibili cu Taurii, Berbecii, Gemenii și Capricornii, potrivit playtech.ro.

Leu

În 2022, Leul va fi în relații bune cu nativii din Berbec, Săgetător, Rac și Pești. De asemenea, Balanța, Vărsătorul, Scorpionul și Capricornul sunt alte zodii cu care Leul se va înțelege bine în acest an. Pe de altă parte, reprezentații acestei zodii vor evita orice fel de interacțiune cu Taurii, Gemenii și Fecioarele.

Fecioară

Fecioarele se potrivesc perfect cu Berbecii, Gemenii, Scorpionii, Racii și Săgetătorii. Însă, fiind perfecționiste, Fecioarele nu se înțeleg cu Capricornii, Balanțele, Leii și Peștii.

Ce zodii vor fi împreună în 2022
Zodii care vor fi împreună în 2022. Nativii care au o chimie specială

Zodii care vor fi împreună în 2022. Ce spun astrele despre Balanță

Anul acesta vine cu surprize pentru nativii din Balanță. Aceștia vor avea relații ideale cu Racii, Taurii, Scorpionii și Peștii. Din punct de vedere profesional, Balanțele vor face afaceri bune cu Berbecii, Gemenii, Săgetătorii și Leii. Nativii cu care nu se înțeleg aproape deloc sunt Capricornii, Fecioarele și Vărsătorii.

Scorpion

Compatibilitatea Scorpionului cu Taurii, Fecioarele, Gemenii și Balanțele, este foarte mare în 2022. Însă, acest nativ nu se va înțelege deloc cu Peștii, Vărsătorii, Berbecii și Săgetătorii, mai scrie sursa citată.

Săgetător

Fiind zodie de foc, Săgetătorul se înțelege de minune cu Berbecii și Leii, iar compatibilitatea lor cu Balanțele și Peștii este foarte ridicată. Totuși, Săgetătorii sunt adesea în conflict cu Gemenii, Taurii, Scorpionii și Capricornii.

Capricorn

Dintre toți nativii zodiacului, Vărsătorii și Peștii se vor înțelege cel mai bine cu Capricornul. Tensiuni vor exista însă între Capricorni și Berbeci, Raci, Gemeni, Fecioare și Scorpioni.

Vărsător

În 2022, Vărsătorii sunt foarte compatibil pe plan amoros cu Gemenii. Prieteni foarte buni ai acestui nativ pot fi Taurii, Săgetătorii, Peștii și Capricornii. Zodiile cu care nu se înțeleg deloc sunt Berbec, Balanță și Scorpion.

Pești

Putem să spunem că Peștii sunt romanticii zodiacului. Anul acesta, ei se vor înțelege perfect cu Leii, Vărsătorii, Capricornii și Balanțele. Cu toate acestea, vor intra în conflict cu Gemenii, Taurii, Scorpionii și Fecioarele.