Home » Life & Style » Horoscopul pasiunii. Zodia care sărută cel mai bine. Aceștia sunt cei mai senzuali nativi ai zodiacului

Horoscopul pasiunii. Zodia care sărută cel mai bine. Aceștia sunt cei mai senzuali nativi ai zodiacului

Cojocaru Cristian / 30.10.2021, 12:07
Horoscopul pasiunii. Zodia care sărută cel mai bine. Aceștia sunt cei mai senzuali nativi ai zodiacului

Arta sărutului nu este deținută de oricine, iar horoscopul pasiunii îți poate spune cât de bine stăpânești acest lucru. Află cum stai la acest capitol în funcție de zodia ta.

Horoscopul pasiunii îți arată cât de bine stăpânești această artă

În ceea ce privește pasiunea, unele zodii dau dovadă de excelență în acest sens. Astfel, arta sărutului nu ține doar de tehnică dar și de semnul zodiacal sub care te afli. Află cum arată horoscopul pasiunii pentru fiecare nativ în parte.

Berbec

Îndrăzneți de fel, nativii din Berbec par să aibă parte de cele mai bune calități atunci când vine vorba de senzualitate și pasiune. Datorită tehnicii excelente pe care o dețin, indiferent că este vorba despre un sărut franțuzesc sau o simplă atingere a buzelor, acești nativi sunt capabil de a trezi cele mai arzătoare dorințe în partenerul lor.

Taur

Deși sunt niște nativi puternici, aceștia dau dovadă de o sensibilitate aparte, astfel că săruturile preferate de către aceștia sunt lente și romantice, fiind tot timpul apreciați de parteneri. Datorită faptului că își iau tot timpul din lume atunci când vine vorba de sărut, Taurii sunt percepuți ca fiind persoane loiale și asumate în ceea ce privește relația de cuplu.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt adevărați maeștri în arta sărutului datorită faptului că sunt cunoscuți drept romantici incurabili. Sărutul acestor nativi ar putea fi descris cu ajutorul cuvintelor special, aparte și cald.

Rac

Afectuaose de fel, persoanele aflate sub semnul zodiacal al Racului devin inconfundabile atunci când vine vorba despre sărut. Acest gest reprezintă pentru ei una dintre cele mai mari dovezi de iubire pe care le pot manifesta față de partener, astfel că sentimentele acestora pot fi citite cu ușurință dintr-un simplu sărut.

Leu

Nativii din Leu dau dovadă de un amestec care pun pe jar partenerii, astfel că senzualitatea, pasiunea și agresivitatea pot stârni și cele mai reci persoane. Atitudinea lor îndrăzneață și în afara tiparelor transformă relația de cuplu într-o adevărată aventură, transpunând aceste calități în modul în care sărută.

horoscopul pasiunii
Nativii din Fecioara vor cauta mereu un echilibru

Fecioară

Pentru că în general, nativii din Fecioară doresc să dețină controlul, modul în care sărută este unul timid. Nativul aflat sub acest zodiacal va fi mereu atent și va păstra în echilibru pornirile pasionale și momentele tandre, astfel că modul în care sărută poate năuci de-a dreptul partenerul.

Balanţă

Pentru că Balanțele în general calculează tot în jurul lor și cântăresc cu atenție fiecare lucru, în cazul în care ar învăța să renunțe la inhibiții cu siguranță ar deveni adevărați maeștri ai sărutului.

Scorpion

Extrem de pasionali, nativii din zodia Scorpionului au grijă ca pe lângă un sărut memorabil să ducă totul mai departe folosindu-se de atingeri și mângâieri. Această metodă a Scorpionilor reuștește să aducă partenerii lor în al nouălea cer.

Săgetător

Imprevizibili de fel, Săgetătorii preferăs adauge această trăsătură și atunci când vine vorba despre un sărut. Acești nativi fură un sărut atunci când partenerul se așteaptă mai puțin, profitând de fiecare ocazie în a-și surprinde jumătatea.

Capricorn

Capricornii au un mod aparte de a transmite ceea ce nu pot prin cuvinte și aleg să facă acest lucru prin sărut. Atunci când starea emoțională a partenerului este una afectată, Capricornii vor avea grijă să îi ofere acestuia cel mai bun remediu: un sărut senzual. Atenție însă pentru că sărutul lor cauzează dependență.

Vărsător

Pentru Vărsători, arta sărutului este tratată cu un maxim de seriozitate, dând dovadă de senzulitate și inimitate atunci când fac acest gest față de partenerii loc. Nativii zodiei preferă să sărute cu ochii deschiși, flirtând înainte de a pune în aplicare momentul magic cu partenerul său.

Peşti

Sărutul nativilor din Pești este unul perfect datorită combinației dintre un moment romantic, intim și plin de afecțiune. În afară de sărut, partenerii nativilor din Pești se pot bucura de alinturi și daruri neașteptate, astfel că vor fi mereu surprinși de acești nativi.

Vezi aici previziunile pentru sfârșitul anului 2021!