Home » Life & Style » Imagini emoționante! Reacția uimitoare a unui câine Amstaff, când un alt patruped cade în piscină. Video viral

Imagini emoționante! Reacția uimitoare a unui câine Amstaff, când un alt patruped cade în piscină. Video viral

Manolică Anca / 22.04.2021, 17:22
Imagini emoționante! Reacția uimitoare a unui câine Amstaff, când un alt patruped cade în piscină. Video viral

Imagini emoționante! Reacția uimitoare a unui câine Amstaff care își salvează prietenul patruped de la înec. Filmarea a devenit imediat virală.

Reacția uimitoare a unui câine Amstaff. Cum și-a salvat prietenul patruped de la înec

Un câine de talie mare din rasa Amstaff terier a fost surprins de camerele de luat vederi din curte, în timp ce își salvează prietenul, câine din rasa Pomeranian, care era gata să se înece într-o piscină. Jessie, în vârstă de șapte ani, din Boksburg City, Africa de Sud, a devenit o adevărată eroină.

Filmările arată cum micuțul pomeranian, pe nume Chucky, alunecă de pe marginea piscinei și se zbate cu disperare să se țină la suprafața apei. Camerele de supraveghere ale reședinței unde se aflau au surprins momentul în care cățelușa îl salvează pe bătrânul ei prieten patruped, în vârstă de 13 ani.

Reacția uimitoare a unui câine Amstaff
Reacția uimitoare a unui câine Amstaff

Cățelușa Amstaff a încercat peste 30 de minute să-și salveze prietenul

Simțind că prietenul ei se află în pericol, Jessie, devine foarte agitată și face ture în repetate rânduri în jurul bazinului, în încercarea de a-l salva. Acesta încercat de nenumărate ori să îl scoată din apă, doar că Chucky, având blana umedă, aluneca la loc în bazin.

După mai multe încercări eșuate, care au durat mai bine de jumătate de oră, Jessie își folosește toată puterea și reușește să tragă câinele, deja epuizat, în siguranță pe uscat, salvându-l de la o moarte sigură.

Din fericire, Chucky nu a fost rănit în incident, putând fi văzut și în video de mai jos cum aleargă fericit spre ușa casei. Proprietarul animalelor de companie, Byron Thanarayen, a spus că el și soția sa, Melissa, au urmărit camera de supraveghere de lângă piscină pentru a verifica ce au făcut cei doi câini de sunt uzi.

„Am încercat să căutăm indicii despre modul în care și-ar fi putut uda blana. Ne-am gândit că poate și-a scufundat capul în apă, dar nu era nimic prin casă care să indice asta. A fost dureros să ne uităm. Încă ne este greu să vedem videoclipul în prezent, doar gândindu-ne la ce s-ar fi putut întâmpla dacă Jessie nu ar fi fost acolo.”, a declarat Byron Thanarayen, unul din stăpânii patrupezilor.

Jessie este la al treilea stăpân

Stăpânul a adăugat că Jessie era un câine de salvare cu probleme, care a fost adoptat de cuplu în urmă cu patru ani. Cuplul este cea de-a treia familie care a adoptat-o, după ce foștii ei asistenți l-au adus înapoi la adăpost. Aceștia s-au plâns de faptul că Jessie a fost dificilă cu alte animale, dar, spune Byron, „s-a înțeles cu ceilalți doi câini ai noștri de la primul cuvânt”.

Nici internauții nu au rămas indiferenți la video. Distribuit pe 8 aprilie, clipul a strâns peste 14.000 de reacții și peste 9.900 de acțiuni. În timp ce mulți au fost șocați de situația neașteptată, mulți nu s-au putut opri din a o lăuda pe Jessie pentru eforturile ei continue, curajul și răbdarea de care a dat dovadă în a-l salva pe Chucky, spunând că ar merita chiar și o medalie. Unii și-au exprimat pur și simplu alinarea față de faptul că Chucky a fost scos la momentul potrivit.