Home » Life & Style » Iubirile secrete ale lui Putin. Puțini cunosc aceste detalii din viața tumultoasă a liderului de la Kremlin

Iubirile secrete ale lui Putin. Puțini cunosc aceste detalii din viața tumultoasă a liderului de la Kremlin

Cojocaru Cristian / 31.01.2022, 12:01

Actualul conflict al Rusiei cu Ucraina îl aduce din nou pe președintele rus sub lupa mass-media. Viața personală a acestuia a fost mereu ținută departe de ochii celorlalți, inclusiv partenerele de viață ale sale. Află care au fost iubirile secrete ale lui Putin și cum a reușit să țină ascunse aceste lucruri despre care puțini știu.

Iubirile secrete ale lui Putin ținute departe de presă

Vladimir Putin a fost dintotdeauna un personaj misterios și și-a trasat cu grijă o imagine insensibilă, fără a putea fi perceput vreun sentiment. Ajuns la vârsta de 69 de ani, Putin a apărut de multe ori în imagini care redau diferite activități masculine precum pescuitul, echitația la bustul gol în frig sau momentul când intra în apa înghețată.

Cu toate acestea, în Rusia în continuare reprezintă un subiect sensibil să vorbești despre relațiile sale amoroase. Foarte puțini știu, iar cei care o fac nu vorbesc despre această latură a fostului spion KGB care a ajuns la Kremlin în anul 1999. La acea vreme, nimeni nu se gândea că Putin va reuși să conducă atât de mult țara.

Două decenii mai târziu și Vladimir Putin în continuare ia decizii importante pentru Rusia și se crede că acesta îl va depăși chiar și pe Stalin în ceea ce privește anii petrecuți la putere. Cu toate că local, există interdicții în a face acest lucru, anumiți jurnaliști au riscat și au scris despre viața privată a liderului lor.

„Chiar şi presa de opoziţie, care scrie în mod regulat despre corupţie în cercul apropiat al preşedintelui a fost precaută când scrie despre soţiile lui Putin”, a informat ziarul The Spectator.

Cu toate că de-a lungul timpului s-a încercat a afla cât mai multe informații, în continuare este necunoscut numărul real al copiilor lui Putin precum și statutul relației pe care acesta o are. Undeva prin anii 1980, liderul de la Kremlin își întâlnea prima soție, pe însoțitoarea de bord Lyudmila Putina.

„Am înţeles că dacă nu mă căsătoresc în doi sau trei ani, nu m-aş căsători niciodată. Mă obişnuisem cu acest statut, de holtei, dar Lyudmila m-a schimbat”, se arată în biografia sa oficială.

Cu ce se ocupă fiicele lui Putin

Cei doi au ajuns în fața stării civile în anul 1983, având două fiice. Cea mare este un om de știință foarte cunoscut, fiind recent aleasă ca și conducătoare a unui institut de cercetare a inteligenței artificiale din cadrul Universități din Moscova, în timp ce fiica cea mică este matematician.

Vladimir Putin nu a pronunțat niciodată numele acestora, iar ele nu se prezintă cu numele de familie pentru a putea trăi o viață normală. În ceea ce privește spusele lui Putin cu privire la acestea, el a declarat că „nu vrea să devină prințese”. Caracterul liderului de la Kremlin este unul puternic și cel mai probabil, acesta a încercat să le insufle fiicelor sale puterea pe care o are el.

iubirile secrete putin
Putin se casatorea cu Lyudmila Putina in anul 1983

Publicația pe care guvernul rus a închis-o

După trei decenii de mariaj, cei doi au hotărât însă să divorțeze. Lyudmila a fost văzută rar de atunci, iar unele zvonuri susțin că aceasta ar merge la mănăstire. În urmă cu doi ani, în presa rusă apărea zvonul potrivit căruia Putin ar fi avut o aventură cu Svetlana Krivonogikh, care i-ar fi fost alături acestuia încă de pe vremea când era căsătorit.

O platformă de investigație din Rusia, Proekt a afirmat că Putin ar fi avut o aventură cu această femeie, după ce ar fi devenit președinte. Nu mult după aceeea, respectiva platformă a fost blocată de către guvern. Tot Proekt afirma că Putin ar fi avut cu Svetlana o fiică care semăna foarte mult cu potențialul tată.

În momentul în care scandalul Panama Paper a luat amploare, s-a descoperit faptul că Svetlana și-a cumpărat un apartament de lux în Monte Carlo, fiind evaluat la suma de 4 milioane de dolari. Atât ea cât și fiica sa postează periodic fotografii cu viața de lux pe care o duc. Un alt zvon îl plasează pe Vladimir Putin alături de fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva.

Liderul de la Kremlin a negat o legătură cu aceasta, deși rivalul acestuia, Alexei Navalnîi, a afirmat că cei doi chiar s-au căsătorit. Putin și fosta gimnastă au fost văzuți în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă din anul 2014 purtând verighete. Totodată, Alina Kabaeva este și cea care a purtat torța pentru ceremonia de deschidere. Tot pe baza unor zvonuri se spune că Putin ar avea cu ea un copil, însă nimic nu este confirmat oficial.