Home » Life & Style » Julie Loving, femeia care a născut copilul fiicei sale. Cum a fost posibil acest lucru

Julie Loving, femeia care a născut copilul fiicei sale. Cum a fost posibil acest lucru

Bucur Ioana / 19.11.2020, 14:42

Dragostea unei mame nu cunoaște limite. A dovedit-o din plin Julie Loving, femeia care a născut copilul fiicei sale. Cu inima frântă, văzându-și fata pierzând sarcină după sarcină, i-a oferit, la cei 51 de ani ai săi, cel mai frumos cadou! Cum a reușit o bunică să-și poarte în pântec propria nepoată?

Femeia care a născut copilul fiicei sale

O femeie în vârstă de 51 de ani, din Chicago, Statele Unite ale Americii, și-a născut propria nepoată. Julia Loving s-a oferit să fie mamă-surogat pentru fiica ei, care se lupta de aproape patru ani cu probleme medicale ce nu i-au permis să ducă la termen nicio sarcină. Breanna Lockwood, în vârstă de 29 de ani, a trecut prin experiențe cumplite în anii în care a încercat să devină mamă.

Timp de patru ani, ea și soțul ei, Aaron, în vârstă de 28 de ani, au trecut prin tratamente de fertilitate, chiar și inseminări artificiale…nimic nu le-a putut îndeplini visul de a-și începe o familie. Erau la un pas să renunțe, când mama Breannei, Julie Loving, le-a făcut o ofertă de nerefuzat! Bunicuța, care este într-o formă fizică de invidiat, le-a propus să le fie surogat. Breanna a creat o pagină de Instagram în care a documentat fiecare pas al aventurii incredibile prin care au trecut împreună. În scurt timp, ivf.surrogacy.diary a strâns aproape 150.000 de urmăritori. Tânăra și-a dezvăluit, acolo, cele mai grele momente prin care a trecut, vorbind despre cele două sarcini pe care le-a pierdut, una dintre ele fiind cu gemeni.

Julie Loving și fiica ei, Breanna
Julie Loving și fiica ei, Breanna

Când orice speranță părea pierdută, o mamă a oferit cel mai frumos cadou fiicei sale: Felul în care mama mă iubește nu este pământesc!”

Încă din adolescentă, Breanna a suferit mai multe intervenții chirurgicale ce i-au scăzut dramatic șansele de a rămâne însărcinată și de a duce la termen o sarcină. După ce s-au căsătorit, ea și Aaron și-au dorit să devină părinți, așa că au făcut tot ce le-au recomandat medicii. Din nefericire, nimic nu a funcționat. Ultima lor șansă de a avea un copil era folosirea unei mame-surogat. Julie nu a ezitat și s-a oferit să îi ajute. Nouă luni mai târziu, pe 2 noiembrie 2020, Julie Loving a născut copilul fiicei sale, o fetiță superbă, Briar Lockwood. Breanna a împărtășit vestea incredibilă pe instagram, cu un mesaj emoționant, în care a dezvăluit că nașterea nu a fost tocmai ușoară:

„Mama mea a rezistat eroic unei nașteri dificile. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru ca noi să ajungem aici, cu inimile pline de fericire și ținând în brațe această părticică de Rai, sunt de neînchipuit. Uitându-mă la fetița mea, simt că aș fi în stare să face orice pentru a o proteja, simt asta în fiecare celulă a corpului meu. Fiecare mișcare, fiecare decizie luată, de acum înainte, va fi pentru binele ei. Sunt cea mai norocoasă că o am pe mama ca model de urmat. Felul în care mama mă iubește nu este pământesc, dragostea ei este pură, adevărată și bună.

Mama și Briar sunt amândouă sănătoase! Sunt multe de spus despre ziua cea mare, însă eu și Aaron vom profita, zilele astea, de fiecare clipă alături de fiica noastră”, a scris Breanna, pe Instagram.

Când credeau că nu mai au cum să devină părinți, Breanna și Aaron au primit o veste incredibilă
Când credeau că nu mai au cum să devină părinți, Breanna și Aaron au primit o veste incredibilă

În urmă cu câteva luni, când Julie Loving era încă însărcinată, ea și Breanna au acordat un interviu emisiunii Good Morning America, în care au vorbit despre venirea pe lume a fetiței. Julie a povestit că își dorea mult să devină bunică și, în același timp, să își ajute fiica. Mai mult, Julie a mărturisit că ea a fost cea care a insistat să devină mamă-surogat pentru tânărul cuplu: „Tot vorbeam cu ea despre asta, dar Breanna nu voia, îmi spunea că i se pare o nebunie, dar nu m-am lăsat și am insistat până am obținut răspunsul pe care îl voiam”.