Home » Știri » Povestea incredibilă a lui Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii. Cum a fost posibil

Povestea incredibilă a lui Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii. Cum a fost posibil

Bucur Ioana / 12.10.2020, 11:45

„Am 150 de copii, am lăsat cinci femei însărcinate în ultimele luni și tocmai am aflat acum câteva zile că mi s-a mai născut un bebeluș”. Joe Donor are de gând să se oprească abia când va ajunge la 2500 de moștenitori! Povestea incredibilă a bărbatului care a devenit „tată profesionist”.

 

Povestea incredibilă a bărbatului care are 150 de copii

 

Dacă s-ar face o listă a celor mai ciudate pagini de Facebook, cea a lui Joe Donor ar fi clar pe primele locuri. Bărbatul, sub protecția unui pseudonim, oferă un serviciu…inedit femeilor: „Donator de spermă de top! Blond, ochi albaștri. Peste 150 de reușite. Locuiesc în Marea Britanie, dar mă pot deplasa oriunde în lume”

 

Joe Donor a acceptat să își spună povestea încredibilă pentru The Sun. Bărbatul a dezvăluit că are 150 de copii, în întreaga lume. Nici măcar pandemia de COVID-19 nu l-a putut opri! În ultimele luni, a lăsat cinci femei însărcinate. Numele său apare doar pe „câteva, nu prea multe” certificate de naștere. Recunoaște că nu l-ar deranja dacă toții copiii i-ar spune „tati”: „Au AND-ul meu, dar nu îi cunosc pe toți. Totul depinde de ce își doresc mamele. Dacă vor să îmi trimită poze cu ei, minunat, dacă îmi dau block imediat după ce mi-am făcut datoria, e bine și așa”.

Povestea incredibilă a lui Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii. Cum a fost posibil
Povestea incredibilă a lui Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii. Cum a fost posibil

 

„Părinții mei habar n-au cu ce mă ocup, dar le-am dat de înțeles că am câțiva copii.”

 

Bărbatul care are 150 de copii și-a început „afacerea” acum 12 ani pentru că voia să facă „un bine oamenilor”. Joe Donor susține că nu a fost plătit niciodată de femeile care apelează la el – peste 200, până acum. Cu toate astea, familia lui habar n-are că Joe face amor cu femei pe care nu le cunoaște, doar pentru a le lăsa însărcinate: „Părinții mei habar n-au cu ce mă ocup, dar le-am dat de înțeles că am câțiva copii.”

 

„Gândul că am atât de mulți copii, în întreaga lume, mă face fericit. Unii îmi spun „tati”, alții nu. Îi știu pe 50 dintre ei. Pe unii i-am văzut chiar în momentul în care au venit pe lume.

Nu am niciun câștig financiar de la femeile care apelează la mine, îmi place doar să ajut oamenii. Eu am o afacere online, așa că pot să mă deplasez oriunde este nevoie de mine. Pandemia de COVID-19 m-a prins în Argentina, unde am lăsat cinci femei însărcinate. Am reușit să mă întorc în Marea Britanie recent, după ce s-au reluat zborurile”, a dezvăluit Joe Donor.

Povestea incredibilă a lui Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii. Cum a fost posibil
Povestea incredibilă a lui Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii. Cum a fost posibil

 

A fost amenințat cu un pistol de un soț gelos

 

Joe Donor a mărturisit că „sesiunile” au dus, de câteva ori, la relații cu femeile pe care le-a lăsat însărcinate, însă niciuna nu a fost de durată. Bărbatul care are 150 de copii a dezvăluit că, pentru el, a avea o relație normală este aproape imposibil.

 

„Nu sunt detectiv, nu fac niciun fel de verificare înainte să mă prezint „la datorie”. Am avut câteva experiențe neplăcute. O femeie și-a mințit soțul, nu știu exact ce i-a spus. Omul a aflat adevărul și a intrat peste noi în dormitor. A început să mă amenințe cu un pistol, nici nu mai știu cum am reușit să scap de acolo întreg. Nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt doar donator de spermă, ele sunt cele care își mint sau înșală partenerii”, a spus Joe Donor.

 

Bărbatul care are 150 de copii vrea să se oprească la 2500

Din 2008, de când a început să doneze spermă, Joe a lăsat, în medie, 10 femei însărcinate în fiecare an.

„Când am început, mi-am zis să mă opresc la 2500, dar îmi dau seama că ținta mea este greu de atins, în ritmul în care merg acum. Ar însemna să trăiesc până la 250 de ani! Oricum ar fi, vreau să donez până la sfârșitul vieții, chiar și când voi avea 90 de ani”, a adăugat el.