Home » Life & Style » La ce oră începe Black Friday pe eMAG. Ce știm din anii trecuți

La ce oră începe Black Friday pe eMAG. Ce știm din anii trecuți

Cojocaru Cristian / 11.11.2021, 08:58
La ce oră începe Black Friday pe eMAG. Ce știm din anii trecuți

În data de 12 noiembrie începe campania Black Friday în cadrul magazinului eMAG însă nimeni nu știe ora la care va începe evenimentul de shopping. De-a lungul timpului, ora a fost decalată.

Black Friday la eMAG începe la o oră necunoscută

Perioada reducerilor de Black Friday este tot mai aproape, astfel că va fi o perioadă de foc pentru agajații eMAG, având în vedere că este unul dintre cele mai populare magazine și cu un stoc impresionatn. Astfel, nu îți va fi greu să găsești ceea ce îți dorești pentru că eMAG dispune de o vastă categorie de produse.

Deși cu toții știu că data de start a Black Friday la eMAG este 12 noiembrie, nimeni nu știe ora la care va începe campania. Tot ceea ce se știe până acum este faptul că startul reducerilor se va da dimineața. De-a lungul timpului, site-ul eMAG a fost îmbunătățit și implicit au fost aduse mai multe schimbări.

Cu aproximativ șase-șapte ani în urmă, Black Friday începea la miezul nopții, atunci când oamenii stăteau până târziu să își aleagă produsele dorite. Acum însă, startul se dă dimineața, astefel că o concurență acerbă între cumpărători are loc pentru a fi sigur că prind ofertele. În anul 2011, eMAG a făcut publică ora la care va începe evenimentul, iar la acea oră, site-ul a căzut din cauza traficului foarte mare al utilizatorilor.

Retailerul a considerat că este mai bine să țină ora secretă pentru a evita o situație similară. Cu toate acestea, clienții nu sunt nevoiți să își pună un reminder pe telefon pentru acest eveniment al shoppingului. Cu toate că ora la care este lansată campania Black Friday de la eMAG este necunscută, magazinul tot a dezvoltat un plan pentru a-și atrage clienții însetați de reduceri.

oră black friday emag
12 noiembrie este data de start la Black Friday eMAG

Ora estimativă la care ar putea începe evenimentul

Cei care dețin aplicația eMAG vor primi o notificare pe telefon, apoi și restul vor afla prin diferite metode despre faptul că eMAG a dat startul la cumpărături. Așadar, dacă ai în plan să prinzi cele mai bune oferte ale magazinului, ai grijă să îți descarci aplicația mobilă unde vei fi notificat despre oră.

Deși nu cunoaștem ora, am putea deduce estimativ care ar fi momentul în care se dă startul la cumpărături. Astfel, putem analiza ora de start a campaniei în comparație cu anii trecuți. Astfel că în anul 2012, eMAG a dat startul campaniei Black Friday la ora 8. În anul 2013, evenimentul de shopping a început la ora 7.

Un an mai târziu, tot ora 7 dimineața a fost ora la care a început Black Friday, urmând ca în 2015, magazinul să deschidă campania la ora 8 dimineața. Totuși, în anul 2015 retailerul eMAG a întâmpinat probleme în cazul unui procesator de plăți. După aceea, în 2016, Black Friday la eMAG a început mai devreme de ora 7 și anume la 6:55. În anul 2017 se dădea startul reducerilor la ora 6:50, iar în 2018, campania a început la 6:57. Așadar, dacă luăm în considerare aceste ore, am putea deduce că Black Friday eMAG 2021 va începe în jurul orei 7 dimineața, astfel că sunt mulți care vor avea puțin timp la dispoziție pentru cumpărături, înainte de a merge la job.