Home » Life & Style » La ce oră începe premiera sezonului 4 Asia Express. Antena 1 a făcut anunțul

La ce oră începe premiera sezonului 4 Asia Express. Antena 1 a făcut anunțul

Cojocaru Cristian / 17.09.2021, 14:06
La ce oră începe premiera sezonului 4 Asia Express. Antena 1 a făcut anunțul

Unul dintre cele mai iubite emisiuni de televiziune este pe cale să înceapă. Află când are loc premiera noului sezon Asia Express din cadrul Antena 1.

Asia Express revine pe micile ecrane

Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale momentului, Asia Express urmează să debuteze sâmbătă seara în cadrul televiziunii Antena 1, începând cu ora 20:00. În ceea ce privește destinațiile, Turcia este prima pe lista celor 9 cupluri de vedete care vor participa la cea mai inedită provocare, aceea de a parcurge Drumul Împăraților.

Această călătorie va avea loc pe teritoriul a patru țări, iar condițiile sunt dintre cele mai dure. Astfel, concurenții vor trebui să parcurgă drumul cu un singur euro pe zi, fără cazare, fără mâncare și fără transport. Potrivit comunicatului, Adriana Trandafir va afirma la un moment dat: ”Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă și erou și victimă la câteva ore distanță!”

Prima zi vine și cu prima surpriză, iar această ultimă zi de relaxare va reprezenta începutul unei întreceri plină de surprize, adrenalină și momente neașteptate până la capturarea primului steag Asia Express. Traseul cuprinde multe misiuni prin care toți participanții vor trebui să treacă.

Nu doar calitățile fizice cât și cele fizice vor fi puse la încercare, iar dintre vedetele participante vor exista și persoane care vor ceda încă de la începutul competiției.

”Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

Atât cazarea cât și transportul vor fi cele care le vor da mari bătăi de cap concurenților, iar prin prisma pandemiei, aceștia vor fi refuzați de mai mușți localnici, fiind nevoiți să caute noi mijloace de transport. ”Absolut pustiu. Cine să ne deschidă în miezul nopții? Nimeni nu se uită nici măcar pe geam. E foarte greu, suntem obosiți!”, vor spune la un moment dat concurenții.

asia express
Natanticu si Connect-R se numara printre concurentii celui de-al 4-lea sezon al Asia Express

Adrenalină și suspans la cel mai așteptat relity-show

Această primă etapă a celui de-al 4-lea sezon Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 respectiv 19 septembrie, începând cu ora 20:00, În zilele de luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, începând cu ora 20:30 vor avea loc două compețitii pentru a câștiga amuleta de 1.000 de euro, lucru care va da un real avantaj echipei câștigătoare.

Imunitatea este cea care va salva două cupluri calificate de la eliminare, astfel că se vor putea relaxa pentru restul etapei la hotel. În seara zilei de miercuri va fi difuzată cursa pentru ultima șansă, astfel că trei echipe se vor întrece să rămână în joc. Adrenalină, suspans, agonie și extaz, lacrimi de tristețe dar și bucurie sunt cuvintele care exprimă perfect trăirile concurenților pe parcursul concursului difuzat la Antena 1.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi care vor concura în cel de-al patrulea sezon al competiției.