Home » Life & Style » Știri mondene » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Bravo, Ai Stil! Celebrities” pe Kanal D. Video cu emisiunea din 15 septembrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Bravo, Ai Stil! Celebrities” pe Kanal D. Video cu emisiunea din 15 septembrie

Alexandru Cazacu / 15.09.2021, 11:43
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Bravo, Ai Stil! Celebrities” pe Kanal D. Video cu emisiunea din 15 septembrie

Sâmbătă, 11 septembrie, a început sezonul cu numărul 7 al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Show-ul prezentat de Ilinca Vandici poate fi urmărit în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, de la ora 22:00. Concurentele din acest sezon vor trebui să facă tot posibilul să-i impresioneze pe cei trei membri ai juriului.

”Bravo, Ai Stil! Celebrities” pe Kanal D. Video cu emisiunea din 15 septembrie

Ediția de miercuri seară a ”Bravo ai Stil! Celebrities” va fi difuzată la ora 22:30 la Kanal D. A doua ediție din sezonul 7 al show-lui de la Kanal D începe în forță. După eliminarea Olgăi Verbițchi, concurentele sunt mai pregătite ca niciodată pentru a-și face apariția în fața juraților. În ediția din această săptămână își va face apariția o nouă aspirantă la titlul de ”Cea mai stilată femeie din România”.

După cum am menționat și anterior, emisiunea ”Bravo ai Stil! Celebrities” poate vizionată pe Kanal D, însă fanii o pot urmări și pe canalul oficial de YouTube al postului de televiziune. De asemenea, nici în această ediție nu vor lipsi filmările din culise, cu discuții aprinse, dar nici reacțiile juraților. Aspirantele la titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România” vor face tot posibilul pentru a-i impresiona atât pe jurați, cât și pe telespectatorii emisiunii.

”Pare drăguță, dar mâța blândă… Asta mică este drăcoasă rău de tot ”, spune în culise Raluca Bădulescu, despre noua concurentă.

După cum spuneam, ediția de miercuri, 15 septembrie, va fi difuzată începând de la 22:30 și vine cu o surpriză pentru fanii show-ului. Mai exact, este vorba despre o nouă concurentă care se va alătura competiției. Cine este aceasta? Ei bine, acest lucru îl veți afla doar urmărind a doua ediție din sezonul 7 al emisiunii ”Bravo, ai Stil! Celebrities”. Așadar, dacă v-am făcut curioși, nu ratați emisiunea din această seară!

Schimbare în sezonul 7 al emisiunii ”Bravo ai Stil! Celebrities”

Odată cu cel de-al șaptelea sezon vine și o nouă schimbare în ceea ce privește jurații de la ”Bravo ai Stil! Celebrities”. Mai exact, în locul lui Cătălin Botezatu a venit Tibi Clenci. El este fotograf de modă și fost director de creație pentru mai multe reviste de modă celebre precum: Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph, ediția Fashion. De asemenea, fotografiile lui Tibi clenci au apărut pe coperțile unor reviste de top, din mai multe țări.

”Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a declarat Tibi Clenci, noul jurat al emisiunii de la Kanal D.

Ilinca Vandici și cei trei jurați (Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu) le vor însoți pe aspirantele din acest sezon la titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România” într-o experiență unică Cele nouă concurente sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi,  Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoița și Olga Verbițchi.