Home » Life & Style » Știri mondene » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Bravo, Ai Stil Celebrities” pe Kanal D. Video cu premiera noului sezon

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Bravo, Ai Stil Celebrities” pe Kanal D. Video cu premiera noului sezon

Manolică Anca / 08.09.2021, 11:36
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Bravo, Ai Stil Celebrities” pe Kanal D. Video cu premiera noului sezon

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane în această toamnă, având premiera miercuri, 8 septembrie. Cel de-al șaptelea sezon se anunță a fi unul incendiar, cu extrem de multe surprize. Nouă vedete sunt pregătite să se întreacă în cele mai tari ținute, în încercarea de a impresiona juriul pretențios, de patru ori pe săptămână. Află unde vezi Live Stream Online emisiunea „Bravo, Ai Stil Celebrities”.

Începe „Bravo, Ai Stil Celebrities” pe Kanal D

Fanii emisiunii „Bravo, Ai Stil Celebrities” de la Kanal D sunt în extaz, după ce trustul a anunțat că cel mai îndrăgit show de stil din România va fi inclus în grila de toamnă. Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii va avea premiera miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30, la Kanal D!

Emisiunea a fost o revelație pe piața media din România încă de la lansare, un adevărat spectacol al transformării în materie de stil și atitudine pentru multe generații de concurente. Cel de-al șaptelea sezon al show-ului va sta sub semnul Metamorfozei.

„Au început filmările și vă pot spune că e o efervescență incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambițioase, surprinzătoare, iar Jurații reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim „Metamorfoza”.

Concurentele vor evolua, îmbogățindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noștri. Vă invit să fiți alături de ele și să vă bucurați de un show total – „Bravo, ai stil! Celebrities”, a declarat Ilinca Vandici, gazda emisiunii.

Gazda emisiunii, alături de jurați
Gazda emisiunii, alături de jurați

Unde vezi Live Stream Online emisiunea „Bravo, Ai Stil Celebrities”

Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit, pe Kanal D, patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. În weekend, Galelor maiestuoase vor sta sub semnul tematicilor extravagante propuse de jurați.

Dacă nu vrei să ratezi premiera de miercuri, 8 septembrie, a show-ului, atunci o poți urmări fie din fața televizorului, fie pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea „Bravo, Ai Stil Celebrities” este difuzată și online, live stream pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Concurentele înscrise la show se bucură deja de o bază de fani, ceea ce înseamnă că lupta va fi una crâncenă. Bloggerițe, fotomodele, cântărețe, nume cunoscute din showbiz-ul românesc și femei de afaceri se pregătesc să intre în lupta pentru transformare. Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela sunt cele nouă concurente care se vor întrece pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România” și premiul uriaș de 100.000 de lei.

Din acest sezon, la masa juraților, alături de veteranii Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, se va afla un nume important în industria de fashion internațional și unul dintre cei mai apreciați fotografi ai momentului, Tibi Clenci, după ce Cătălin Botezatu a anunțat că se retrage de la masa juriului.

Cei de acasă își vor putea susține concurentele favorite prin vot, publicul având un cuvânt important de spus în evoluția celor nouă pretendente la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.