Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Schimbarea care are loc după plecarea lui Cătălin Botezatu

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Schimbarea care are loc după plecarea lui Cătălin Botezatu

Manolică Anca / 05.08.2021, 09:20
Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Schimbarea care are loc după plecarea lui Cătălin Botezatu

Fanii celebrului show „Bravo, ai stil! Celebrities” erau foarte nerăbdători să afle cine este noul jurat, după ce Cătălin Botezatu a anunțat oficial că pleacă din emisiune. Odată ce producătorii au dezvăluit numele lui Tibi Clenci, toată lumea a devenit curioasă să afle cât mai multe detalii despre noul jurat al reality-show-ului devenit un adevărat fenomen în România.

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, Ai Stil! Celebrities

Din aceasta toamnă, fanii celui mai iubit show de fashion din România se vor putea bucura din nou de un spectacol total, odată cu difuzarea celui de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!”. Noi celebrități sunt pregătite să treacă printr-o adevarată metamorfoză, sub îndrumarea celor trei jurați ai emisiunii.

Din acest sezon, la masa juraților, alături de veteranii Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, se va afla un nume important în industria de fashion internațional și unul dintre cei mai apreciați fotografi ai momentului, Tibi Clenci, după ce Cătălin Botezatu a anunțat că se retrage de la masa juriului, dorind să se axeze pe alte proiecte.

Tibi Clenci are în spate o vastă experiență în domeniul artei vizuale, fiind considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român. Are numeroase colaborări cu cele mai mari case de modă din lume, precum Dior, Chanel, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale pentru publicațiile glamour din țară, dar și din afară, a creat identități de brand pentru numeroase companii cu renume.

Tibi Clenci îl va înlocui pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities
Tibi Clenci îl va înlocui pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities

Viziunea sa se regăsește pe copertele multor reviste de top

Fotografiile și viziunea noului jurat se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Arabia, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Marie Claire Turcia, Marie Claire America Latină, Elle Franța, Elle Germania, InStyle Rusia, GQ Brazilia, GQ Spania, acestea fiind doar câteva din palmaresul impresionant de publicații internaționale pentru care a lucrat celebrul fotograf.

Acesta a fost director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion. De-a lungul timpului, a primit trei trofee Elle Style Awards pentru „Cel mai bun fotograf din România”, lucru care i-a asigurat un loc bine meritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.

Aflat într-o continuă căutare a esenței umane, Tibi Clenci ilustrează acest lucru prin fiecare cadru surprins, în fiecare poveste spusă atât de frumos prin intermediul aparatului de fotografiat.

 „Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii ”, spune Tibi Clenci despre acea energie care îl face atat de creativ în abordările sale artistice.

Ca jurat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul ”, spune Tibi Clenci despre viitorul rol pe care îl va avea în show-ul de fashion de la Kanal D.

Celebritățile care vor participa în noul sezon

A mai rămas foarte puțin până când porțile se vor deschide pentru noul val de concurente în cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. La fel cum ne-am obișnuit în toate sezoanele, sigur nu vor lipsi nici acum noi descoperiri în materie de stil, dialoguri savuroase și pledoarii surprinzatoare, umor, demonstrații de talent artistic, momente unice din culise și, nu în ultimul rând, cele mai bune sfaturi de la cei mai buni designeri în materie de stil.

Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu, jurații, și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt nerăbdători să le fie alături de-a lungul unei experiențe memorabile. Cele nouă celebritpți care se vor lupta pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din Romania” sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Ruxi, Otniela, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Olga Verbițchi.