Home » Când, unde, cum » Când începe noul sezon al emisiunii „Bravo, ai Stil”, produsă de Kanal D

Când începe noul sezon al emisiunii „Bravo, ai Stil”, produsă de Kanal D

Redactia Știri / 03.08.2021, 17:06

Așteptată cu mare nerăbdare de fani, emisiunea „Bravo, ai Stil” va reveni în curând pe micul ecran. Ajunsă la sezonul cu numărul 7, producția are toate ingredientele necesare pentru a atrage atenția publicului și pe viitor. Show-ul de la Kanal aduce și câteva schimbări în noul sezon. Mai multe detalii în materialul următor!

„Bravo, ai Stil”. Când începe noul sezon

„Bravo, ai Stil”, show-ul lansat la Kanal D în 2016, a ajuns la sezonul cu numărul 7. Pregătirile sunt în toi pentru realizarea noilor ediții, iar concurentele au fost deja anunțate.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil

Sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai Stil” se va difuza la Kanal D din toamnă, însă o dată oficială nu se cunoaște în acest sens. Postul tv va face public acest lucru cu câteva săptămâni înainte de lansare, însă cert este că show-ul se regăsește în grila de toamnă.

„Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România!”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Așa cum menționam mai sus noul sezon vine cu câteva schimbări. O astfel de schimbare vizează juriul emisiunii.

Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea de la „Bravo, ai Stil”

O surpriză neașteptată pentru fani a fost plecarea lui Cătălin Botezatu. Cunoscutul creator de modă a fost cel care a făcut anunțul. Acesta le-a spus fanilor că nu va mai face parte din juriul „Bravo, ai Stil”, dar cu toate astea va rămâne în continuare în echipa Kanal D pentru a pregăti proiecte noi.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul „Bravo, ai stil!”. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viaţa mea şi abia aştept să îl împărtăşesc şi cu voi.”, mărturisește Cătălin Botezatu.

Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu au făcut echipă în sezonul 6, fiind cei trei jurați ai emisiunii.

În sezoanele 1-4 și Iulia Albu a făcut parte din juriul „Bravo, ai Stil”. Vedeta a schimbat între timp postul tv, plecând la Pro TV (unde a avut o rubrică la emisiunea lui Măruță), iar apoi la Antena 1, fiind inclusă în juriul show-ului Splash! Vedete la apă.

„Bravo, ai Stil”. Lista câștigătoarelor

„Bravo, ai Stil” a atras atenția publicului încă de la apariția primul sezon. Cine au fost norocoasele care au câștigat marele premiu al emisiunii? Găsiți lista cu câștigătoarele mai jos:

  • Primul sezon „Bravo, ai Stil” a fost câștigat de Silvia Oana Popescu. Premiul a constat în valoarea sumei de 100.000 de lei.
  • Al doilea sezon „Bravo, ai Stil”: Marisa Paloma;
  • Al treilea sezon „Bravo, ai Stil”: Iuliana Doroftei;
  • Al patrulea sezon „Bravo, ai Stil”: Silvia Oana Popescu (câștigătoarea primului sezon);
  • Al cincilea sezon „Bravo, ai Stil”: Elena Geamăn
  • Al șaselea sezon „Bravo, ai Stil”: Alexandra Ungureanu.
Alexandra Ungureanu, câștigătoarea sezonului 6 Bravo, Ai Stil
Alexandra Ungureanu, câștigătoarea sezonului 6 Bravo, Ai Stil

„Bravo, ai Stil” continuă la Kanal D cu sezonul 7 – Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

„Bravo, ai Stil”. Concurente sezon 7

Kanal D a făcut publică lista concurentelor pentru sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai Stil”. De remarcat faptul că pe listă se regăsesc nume celebre, vedete care au mai făcut parte din alte show-uri tv sau s-au remarcat în industria muzicală sau social media.

Cele 9 concurente din noul sezon al emisiunii sunt:

  • Carmen Negoiță (femeie de afaceri);
  • Olga Verbițchi (cântăreață);
  • Roxana Erdei sau Ruxi (Social Media Influencer, actriță);
  • Sensy (Social Media Influencer;
  • Mădălina Pamfile (fostă asistentă Un Show Păcătos de la Antena 1);
  • Anda Adam(cântăreață);
  • Nicoleta Nucă(cântăreață);
  • Ioana Filimon(model);
  • Otniela(cântăreață).