Home » Știri » Știri sociale » În ce zile și la ce oră va transmite Kanal D emisiunea Bravo, ai stil!

În ce zile și la ce oră va transmite Kanal D emisiunea Bravo, ai stil!

Pană Emanuela / 04.09.2021, 20:25
În ce zile și la ce oră va transmite Kanal D emisiunea Bravo, ai stil!

Emisiunea „Bravo, ai stil!“ revine pe micile ecrane în această toamnă, având premiera în luna septembrie. Cel de-al șaptelea sezon se anunță unul incendiar și cu extrem de multe surprize. În încercarea de a-i impresiona pe jurați, cele nouă vedete se vor întrece în ținute și atitudine de patru ori pe săptămână.

Emisiunea Bravo, ai stil! revine la Kanal D

Kanal D vine cu vești bune pentru telespectatorii postului TV, introducând în grila de toamnă emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities“, cel mai îndrăgit show de stil din România la ora actuală. Emisiunea va debuta în luna septembrie, iar cele nouă concurente care vor încerca să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe cei de acasă  cu ținute pe care le vor purta sunt: Anda Adam, Olga Verbiţchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela.

Încă puțin timp și celebrul concurs de stil ajuns la cel de-al șaptelea sezon („Bravo, ai stil! – Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!“) va putea fi urmărit, din nou, la Kanal D.

Au început filmările şi vă pot spune că e o efervescenţă incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambiţioase, surprinzătoare, iar Juraţii reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim «Metamorfoza».

Concurentele vor evolua, îmbogăţindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noştri. Va invit să fiţi alături de ele şi să vă bucuraţi de un show total – «Bravo, ai stil! Celebrities»!“, sunea Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Schimbare radicală la Masked Singer. Când va transmite Pro TV noul sezon

În ce zile și la ce oră se va transmite

În ceea ce-i privește pe cei patru jurați, vă aducem la cunoștință că celebrul Cătălin Botezatu nu va mai apărea în al șaptelea sezon al emisiunii, în locul său fiind adus Tibi Clenci, fotograf de modă şi director de creaţie. Noul jurat „Bravo, ai stil!“ are mulți ani de experienă în domeniul artei vizuale, având colaborări cu mari case de modă din lume: Chanel, Dior, Louis Vuitton.

Când începe Bravo, ai stil! Celebrities la Kanal D
Când începe Bravo, ai stil! Celebrities la Kanal D

Veți putea regăsi forografiile sale  pe copertele şi în paginile unor reviste precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania şi GQ Brazilia.

Premiera show-ului prezentat de Ilinca Vandici va avea loc miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30. Potrivit unui anunț făcut de odicialii Kanal D, emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities“ se va difuza de patru ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și sâmbătă, de la ora 22:00.

Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din «Bravo, ai stil! Celebrities“, a declarat recent moderatoarea.