Home » Life & Style » La Mulți Ani de Sf. Gheorghe. Mesaje și urări speciale de trimis sărbătoriților

La Mulți Ani de Sf. Gheorghe. Mesaje și urări speciale de trimis sărbătoriților

Alexandru Cazacu / 22.04.2021, 17:16
La Mulți Ani de Sf. Gheorghe. Mesaje și urări speciale de trimis sărbătoriților

An de an, la 23 aprilie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Cu această ocazie, sute de mii de români își serbează ziua numelui. În continuarea articolului vă prezentăm o serie de urări și mesaje de trimis celor care poarte numele de Gheorghe.

La Mulți Ani de Sf. Gheorghe. Mesaje și urări speciale

După cum spuneam, cu ocazia zilei de Sf. Gheorghe, poți trimite familie sau prietenilor care își serbează ziua numelui o urare specială sau mesaje deosebite. În continuare, noi îți vom prezenta o serie de urări prin care le poți transmite sărbătoriților un gând frumos.

Urări de Sf. Gheorghe

  • În această zi specială pentru tine, vreau să mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, bucurii și multă sănătate. Îți urez un sincer La mulți ani și multă fericire!
  • Cu ocazia acestei zile sfinte, îți urez un călduros ”La mulți ani Gheorghe”, multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești alături de cei dragi!
  • La mulți ani sănătoși și fericiți și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească în viață!
  • Cu această ocazie specială pentru tine, zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie!
  • Cu ocazia acestei zile, îți urez tot binele din lume și să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Gheorghe!
  • Îți urez urez un sincer “La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Gheorghe, să te ocrotească și să îți dăruiască sănătate și numai bucurii și liniște sufletească.
  • Dragă Gheorghe, cu ocazia zilei numelui, îți urez multă sănătate și bucurie! Fie ca Dumnezeu să îți dea sănătate, liniște, viaţă lungă și tot ce îți dorești să se împlinească!
Mesaje și urări speciale de trimis sărbătoriților de Sf. Gheorghe
Mesaje și urări speciale de trimis sărbătoriților de Sf. Gheorghe

Mesaje de Sfântul Gheorghe

Mai jos vei vedea câteva mesaje pe care le poți trimite celor din familie sau prietenilor care își serbează de Sfântul Gheorghe ziua numelui.

  • Cu ocazia zilei de nume, îți doresc tot binele din lume, mult noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!
  • Fie ca această zi specială pentru tine să îți deschidă poarta spre un viitor plin de realizări și fericire. Îți urez un sincer ”La mulți ani” și fie ca Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu!
  • Cu această ocazie, îți doresc să fii mereu tânăr și sănătos! Fie ca viața să îți ofere clipe minunate și bucurii alături de cei dragi. La mulți ani Gheorghe!
  • În această zi de sărbătoare, pentru că porți numele Sfântului Gheorghe, eu îți urez multă sănătate și Bucurie.
  • Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de tine și de familia ta și să îți aducă multă fericire și prosperitate. La mulți ani, Gheorghe!
  • Azi trebuie să zâmbești și să te distrezi. Fie ca întreaga zi să fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. Îți doresc un sincer La mulți ani!
  • Fie ca Sfântul Gheorghe să te ocrotească , iar această zi să îți aducă numai dragostea în suflet și să ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani sănătoși!