Home » Life & Style » Linda Evangelista, imagini înainte și acum. Totul despre intervenția care a desfigurat-o. Celebrul supermodel, de nerecunoscut

Linda Evangelista, imagini înainte și acum. Totul despre intervenția care a desfigurat-o. Celebrul supermodel, de nerecunoscut

Cojocaru Cristian / 24.09.2021, 14:21

Unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale lumii, Linda Evangelista a apărut în imagini în care aspectul ei este unul șocant. Află ce tip de intervenție a făcut încât a desfigurat-o pe cea care era un icon al frumuseții în anii ’90.

Imagini șocante cu Linda Evangelista

Linda Evangelista, născută la 10 mai 1965) este un fotomodel de origine canadiană și una dintre supermodelele de top din anii ’90. Este considerată unul dintre cele mai performante și influente modele din toate timpurile și a apărut în peste 700 de coperte de reviste din întreaga lume, de-a lungul anilor.

Evangelista este cunoscut în primul rând pentru că este „muza” de multă vreme a fotografului Steven Meisel, precum și pentru fraza: „Nu ne trezim pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi”. Ea deține recordul pentru multiplele sale apariții pe coperta Vogue Italia, toate fotografiate de celebrul fotograf Meisel.

Cariera de model a lui Evangelista a început în 1984, atunci când a semnat cu Elite Model Management după ce s-a mutat din Canada natală în New York. La propunerea fotografului Peter Lindbergh, Evangelista și-a tuns părul scurt în 1988. Tunsoarea, supranumită „The Linda”, nu numai că a stârnit un adevărat trend în întreaga lume, dar a propulsat-o pe aceasta în cariera sa și apoi mai departe, i s-au deschis ușile care o transformau în supermodel.

Descrisă ca un ”cameleon” al industriei modei și ca o figură cheie printre cele cinci supermodele, Evangelista a fost una dintre cele mai faimoase femei din lume la sfârșitul anilor 1980 și pe parcursul anilor 1990. Frumusețea ei răpitoare a avut însă de suferit în timpul care a trecut de la fotografiile din reviste până în prezent.

linda evangelista imagini
Linda Evangelista a fost unul dintre cele 5 supermodele ale lumii

Nume importante din modă au susținut-o pe aceasta

De curând, fostul supermodel a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care afirma că este ”permanent deformată”, după ce a suferit o intervenție chirurgicală estetică ce nu a reușit.  Într-o postare pe Instagram, Evangelista a spus că după o procedură cunoscută sub numele de ”CoolSculpting”, care implică „înghețarea” grăsimii pe corp și este similară cu conturarea corpului, a dezvoltat complicații care au dus la o schimbare radicală a aspectului ei.

”Am dezvoltat hiperplazie adiposă paradoxală … aceasta nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai normale, ci m-a trimis într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și cele mai joase adâncimi ale urâtului. În acest proces, am devenit un pustinic. ”, a scris aceasta în postare.

Modelul a afirmat că a păstrat toate aceste lucruri pentru ea însăși vreme de cinci ani, spunând că ”am fost lăsată așa cum m-a descris mass-media, de nerecunoscut”. Scriind în comentariile postării sale, membrii comunității de modă au arătat sprijin pentru Evangelista. În postarea supermodelului este menționat un proces și a spus că intenționează să meargă mai departe pentru ”a scăpa de rușinea” sa.

”Ești și vei fi întotdeauna un supermodel”, a scris designerul de modă Jeremy Scott. Marc Jacobs, un alt designer, a spus: „Te iubesc dragă Linda”. Editorul Vogue-ului britanic, Edward Enninful, a făcut ecou sentimentelor spunând: ”Întotdeauna curajoasă și care ne inspiri”. Naomi Campbell a scris: ”Te aplaud pentru curajul și forța ta de a împărtăși experiența și de a nu mai fi ținută ostatică de ea. Nu-mi pot imagina durerea prin care ai trecut mental în ultimii 5 ani”.