Home » Life & Style » Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică. Ce a trăit atunci astrologul român și cum i s-a schimbat ulterior viața

Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică. Ce a trăit atunci astrologul român și cum i s-a schimbat ulterior viața

Manolică Anca / 01.04.2021, 09:07
Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică. Ce a trăit atunci astrologul român și cum i s-a schimbat ulterior viața

Astrologul Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică după ce a fost victima unui accident rutier. Iată ce a trăit în acele momente și cum i s-a schimbat ulterior viața. Dezvăluiri incredibile

Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică

Pe Mariana Cojocaru o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și mereu dispusă să ne ofere un sfat bun, chiar dacă astrele nu se aliniază perfect în acea zi pentru toate zodiile. Însă, puțini știu că în spatele acelui zâmbet se ascunde o poveste teribilă. Aceasta și-a deschis sufletul la România Tv și a povestit despre cea mai mare cumpănă din viața ei, accidentul rutier care i-a schimbat complet trăirile. Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică, iar ceea ce a simțit în acele momente este cu adevărat uluitor.

Astrologul spune că fiecare dintre noi vine pe lume cu o misiune de îndeplinit. Astfel, a povestit cum, cu o seară înainte de accident, aflată la Iași, la o aniversare cu niște prieteni, a visat „un manechin de magazin caruia i se capsa pielea capului”. A insistat către prietenii săi că nu vrea să meargă la București cu mașina, ci cu trenul, însă aceștia s-au uitat ciudat la ea și nu au ascultat-o. Astfel, ea s-a întors cu mașina spre București și, din nefericire, au fost implicați înt-un accident rutier.

„Cred ca era undeva în jurul vârstei de 33-34 de ani și m-am gandit dacă am avut astfel de accident și am primit mesaj trebuie să țin cont de niște mesaje, să nu lăsăm lucrurile la voia întâmplarii, nu putem fi rupți de mesajul universului, de ce dorim, cum să devenim, cum să evoluăm mai bine. Simt că din momentul respectiv capacităţile mele au crescut mult, am stat în comă 4-5 ore, nu mai știu, știu că era noapte și la prânz m-am trezit, iar când am revenit știam ce am cerut, ce am comunicat cu divinitatea și ce am de facut din punctul respectiv încolo.”, a povestit Astrologul Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru a stat în comă 4-5 ore
Mariana Cojocaru a stat în comă 4-5 ore

Ce a trăit atunci astrologul român și cum i s-a schimbat ulterior viața

Maşina în care se afla a alunecat pe gheaţă şi s-a lovit puternic un copac. Era 26 februarie, ploua foarte tare, mașina alunecând într-o curbă destul de periculoasă. „După ce maşina a intrat în copac, cuiul tetierei scaunului din dreapta mi-a intrat direct în faţă. Stăteam pe bancheta din spate”, a povestit aceasta. Ulterior, a ajuns în comă la spital unde, spune ea, a fost în moarte clinică, reușind să comunice cu Dumnezeu.

„Am trăit pe propria piele câteva experienţe spiriutuale care nu sunt la îndemâna oricui: moartea clinică şi decorporalizarea. După accidentul de mașină, am fost în comă la spital mai mult de 4 ore. Atunci am comunicat cu Dumnezeu. Căci mă aflam undeva la graniţa dintre viaţă şi moarte. Când mi-am revenit, am ştiut din start ce trebuie să fac: să devin astrolog, numerolog și psiholog”.

Ulterior, viața i s-a schimbat complet. A umat cursuri de inițiere, tehnici de meditație, cursuri de astrologie karmică pentru a deveni ce este astăzi. Mai mult, cu ajutorul unui călugăr de pe Muntele Albastru a reușit să înțeleagă ce este Dharma şi Karma, cum funcţionează destinul şi cum îl putem îmbunătăți. „A zâmbit precum Dalai Lama şi mi-a spus aşa: „Când vei şti totul despre trecutul unui om, vei înţelege exact cum vor arăta prezentul şi viitorul. Inclusiv vei şti să vezi şi vieţile viitoare.””, a mai povestit Mariana Cojocaru.