Home » Life & Style » Motivul nebănuit pentru care Delia nu a devenit mamă până acum. Ce a răspuns artista la una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor

Motivul nebănuit pentru care Delia nu a devenit mamă până acum. Ce a răspuns artista la una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor

Manolică Anca / 13.02.2021, 09:04

Delia este una dintre cele mai bune voci ale Româiei și, totodată, una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi. Are o carieră de succes, un soț care o adoră și o familie extrem de fericită! Însă, spune lumea, lipsește ceva. Un copil, despre care fanii au întrebat-o în nenumărate rânduri. Iată motivul nebănuit pentru care Delia nu a devenit mamă până acum.

Motivul nebănuit pentru care Delia nu a devenit mamă până acum

Delia Matache este unul dintre cei mai titrați, longevivi și talentați cântăreți ai României! Cariera ei fulminantă a purtat-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, fiind considerată, de mulți, cea mai bună voce feminină contemporană a României. În prezent, artista este și jurat în cadrul emisiunilor „X Factor” și „iUmor”, două super producții marca Antena 1. În 2012, Delia s-a căsătorit cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, construind o relație perfectă, bazată pe iubire, înțelegere și respect!

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu
Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu

Deși a adunat milioane de fani în toată lumea, pe care i-a cucerit în cei 20 ani de carieră, pe plan personal pare să îi lipsească ceva foarte important: un copil. Iar acest lucru a fost remarcat de extrem de multă lume pentru că, spune ea, întrebarea „Când faci un copil?” o urmărește deja de ceva ani buni, iar acest lucru a început să o deranjeze din ce în ce mai tare. În interviuri mai vechi, atât Delia, cât și mama ei, subliniau că este o întrebare deplasată pe care nu poți să o adresezi cuiva, atât timp cât nu îi cunoști istoricul medical.

Delia a vorbit, într-un interviu acordat revistei Unica, despre motivul nebănuit pentru care nu a devenit mamă până acum. Întrebată obsesiv acest lucru, de-a lungul anilor, ea a explicat motivul.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit Delia, în interviu.

Mama Deliei a dat de înțeles că artista nu poate face copii

Gina Matache a declarat, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, că Deliei îi este imposibil să rămână însărcinată pe cale naturală.

Delia, alături de mama și sora ei
Delia, alături de mama și sora ei

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a declarat Gina Matache, în februarie 2019, la „Răi da ’Buni”, de la Antena Stars.

În paralel cu felul în care alegea Delia să comunice subiectul, soțul ei, Răzvan Munteanu, spunea, la finele anului trecut, că „lucrează la copil”, că își doresc foarte mult, dar „nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”.