Home » Știri » Secretul Deliei pentru un ten fără imperfecțiuni. Trucul ei de înfrumusețare e la îndemâna oricui

Secretul Deliei pentru un ten fără imperfecțiuni. Trucul ei de înfrumusețare e la îndemâna oricui

Violeta Badea / 27.01.2021, 09:41
Secretul Deliei pentru un ten fără imperfecțiuni. Trucul ei de înfrumusețare e la îndemâna oricui

Secretul Deliei pentru un ten fără imperfecțiuni. Trucul ei de înfrumusețare e la îndemâna oricui. Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Cu un trup tras prin inel, un păr blond, ochii tulburător de albaștri și un ten perfect, cântăreața face senzație la fiecare apariție. Cu toate că se apropie de vârsta de 40 de ani, Delia ocupă un loc fruntaș în topul celor mai frumoase femei. Cum reușește să aibă un chip perfect, cu un ten fără imperfecțiuni, vom vedea în continuare.

Secretul Deliei pentru un ten fără imperfecțiuni

Pe Delia Matache o cunoaște toată țara. Considerată de foarte multă lume drept cea mai bună voce a României, Delia se descurcă foarte bine și la capitolul frumusețe. Are un ten perfect, un zâmbet minunat, e carismatică și inteligentă, iar de voce ce am mai putea spune. După ce a spart toate topurile cu trupa N&D, a reușit să-și construiască o carieră impresionantă ca artist solo.

Astfel, de la fata aceea blondă, cu ochii mari și albaștri din trupa N&D de acum mai bine de 20 de ani, Delia Matache s-a transormat într-o femeie superbă, încrezătoare, energică, o artistă cu un succes fantastic în lumea muzicală. Jurata show-ului de la „iUmor” este căsătorită din anul 2012, cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cuplul stă foarte bine financiar așa că, de fiecare dată când timpul le permite, evadează într-o țară exotică, ambii fiind iubitori de vacanțe și călătorii exotice.

Delia Matache a fost întrebată de foarte multe ori care este secretul pentru un ten fin, luminos li proaspăt. Artista a mărturisit care este rețeta pentru un ten sănătos, fără defecte. Trucul nu necesită costuri foarte mari.

Blonda arata superb la aproape 40 de ani
Blonda arata superb la aproape 40 de ani

Trucul ei de înfrumusețare e la îndemâna oricui

Artista a dezvăluit recent că nu folosește neapărat o cremă pe care o găsim în comerț, ci preferă să meargă pe mâna măștilor naturale pe care le poate prepara oricine acasă. Sunt câteva ingrediente care se găsesc în bucătărie foarte des și nu implică costuri mari.

„Pentru faţă, eu îmi prepar o dată pe săptamană un amestec din miere cu mălai, în care pun o picatură de lămâie şi o linguriţă de ulei de măsline. Trebuie să aveţi totuşi grijă să nu «scăpaţi» prea mult mălai. Tot pentru faţă îmi fac o mască cu argilă -se găseşte în farmacii, la preţuri rezonabile – apă minerală şi iarăşi o linguriţă de lămâie. O ţin cam jumătate de oră şi apoi clătesc”, a mărturisit Delia.

De asemenea, artista acordă o foarte mare atenție și părului său. Acesta arată de fiecare dată blond, strălucitor, iar firele sunt foarte sănătoase. Nu aruncă cu banii după măști costisitoare, așa cum am crede mulți dintre noi, ci merge pe aceeași variantă a măștilor naturale. Aplicate frecvent și respectând proporțiile, acestea sunt excelente pentru hidratare și înfrumusețare.

„Îmi fac o mască din gălbenuşuri de ou, ulei de ricin şi ulei de masline, o dată la două săptămâni. În rest, şampon normal şi balsam”, a spus blonda.

Delia Matache a dezvăluit căpentru piele folosește o cremă deja renumită în țara noastră. Crema de gălbenele! Jurata a declarat că a avut rezultate deosebite, acesta fiind un produs 100% natural. De altfel, crema de gălbenele este lăudată de foarte mulți români.