Home » Life & Style » Neversea 2022. Când va avea loc. Abonamentele au fost puse deja în vânzare

Neversea 2022. Când va avea loc. Abonamentele au fost puse deja în vânzare

Cojocaru Cristian / 12.11.2021, 11:16
Neversea 2022. Când va avea loc. Abonamentele au fost puse deja în vânzare

Festivalul Neversea este unul dintre cele mai populare din România unde mii de festivaleri merg să petreacă anual. Află când va avea loc Neversea 2022 și cât costă biletul evenimentului muzical de la malul mării.

Când va avea loc Neversea 2022

Organizatorii festivalului Neversea au transmis joi, 11 noiembrie 2021, în cadrul unui comunicat de presă că festivalul va reveni în perioada 7 – 10 iulie. Totodată, aceștia au anunțat că evenimentul muzical care va avea loc anul viitor va fi unul memorabil pentru toți participanții și că se vor putea bucura de cei mai buni artiști ai momentului. Astfel, după doi ani de așteptare, aceștia se vor putea reîntâlni pe ceea ce se numește The Island of Dreams.

“După doi ani de aşteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanţa de cei mai buni artişti ai lumii. Cel mai aşteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile şi răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams.

Pentru patru zile şi patru nopţi, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc şi nu-şi va pune amprenta asupra vieţii, iar zecile de mii de fani vor trăi bucuria revederii şi a dorinţelor împlinite. Zeci de personaje fantastice maritime, acrobaţi şi dansatori vor anima oaza de libertate de la malul mării. Organizatorii festivalului promit că cea de-a patra ediţie Neversea va fi una memorabilă, iar fanii vor simţi din nou libertatea şi bucuria de a fi împreună cu artiştii preferaţi care vor fi anunţati în curând”, au anunţat organizatorii.

neversea 2022
Nume importante ale muzicii internationale au urcat pana acum pe scena Neversea

Cât vor costa biletele pentru acces

Organizatorii festivalului au mai transmis că fanii evenimentului muzical pot cumpăra deja abonamentele sau biletele de pe site-ul oficial al festivalului. Aceștia au anunțat și prețul biletelor de acces după cum urmează:

  • General Access Basic, 4 zile – 104 euro + taxe;
  • General Access Risk Free, 4 zile – 114 euro + taxe;
  • VIP, 4 zile – 260 euro + taxe.

“În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziţie şi abonamente în rate, exclusiv prin aplicaţia Extasy. Plata ratelor va începe din această lună şi pot fi selectate maxim șapte rate. Cei care aleg această opţiune vor plăti mai puţin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free şi sub 40 de euro pe lună pentru VIP”, au mai transmis organizatorii.

Totodată, a fost menționat faptul că cei care au deja abonamente ANYTIME vor putea opta pentru a participa la ediția din 2022 sau la oricare alta din următoarele ediții ale festivalului. În cazul celor care dețin Freedom Passports, aceștia pot alege una dintre edițiile care vor avea loc în anul 2022 sau 2023. Astfel, vor putea selecta ediția la care vor participa până în data de 31 ianuarie 2022.

Check-in-ul este gratuit pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca apoi să coste 15 euro. În cadrul celor trei ediții ale festivalului Neversea care au avut loc până acum au urcat nume celebre ale muzicii internaționale, amintind: The Script, Dua Lipa, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Ella Eyre, Sean Paul, Jason Derulo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Bassjackers, DJ Snake, G-Eazy, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Axwell ^ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Tiesto sau Fatboy Slim. Atât ediția din 2019 cât și cea din 2020 nu au avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.