Home » Știri » Untold și Neversea 2021. În ce condiții se poate beneficia de intrare gratuită la festival

Untold și Neversea 2021. În ce condiții se poate beneficia de intrare gratuită la festival

Alexandru Cazacu / 15.06.2021, 14:05
Untold și Neversea 2021. În ce condiții se poate beneficia de intrare gratuită la festival

Cele două mari festivaluri, Untold și Neversea se vor desfășura și în acest an, iar cei care le organizează au anunțat că și în 2021, se lansează campania ”BAC DE 10”. Află mai departe cine sunt cei care pot beneficia de intrarea gratuită la Untold și Neversea 2021.

Untold și Neversea 2021. În ce condiții se poate beneficia de intrare gratuită la festival

Organizatorii festivalurilor vin cu vești bune pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat din acest an. Campania ”BAC DE 10” a fost inițiată acum mai bine de șapte ani susține performanța în educație și are în vedere să îi motiveze pe tinerii absolvenți de liceu din România.

”În acest an, atât de special, în care ne revenim la o viață normală, după un an de provocări, Campania inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea își dorește să-i ambiționeze și mai tare pe absolvenți, pregătindu-le la edițiile din acest an unele dintre cele mai mari nume de artiști internaționali, dar și momente unice”, transmit organizatorii.

Elevii care iau nota 10 la BAC vor avea intrarea gratuită la marile festivaluri Untold și Neversea

Ca și în celelalte șase ediții a Campaniei ”BAC DE 10”, și ediția din acest an le oferă tuturor absolvenților de liceu, care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat 2021, acces gratuit la Untold și Neversea, după cum anunță reprezentanții festivalurilor.

”După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor. Așadar, toți absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD și Neversea”, spune Edy Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea.

Ba chiar mai mult de atât, toți absolvenții care iau Bacalaureatul, chiar și cei din sesiunea de toamnă, vor primi câte un voucher valoric care poate fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru marile festivaluri. Mai exact, aceștia vor primi câte un voucher de 10 euro pentru Untold și unul de 20 de euro la Neversea.

Cine beneficiază de intrare gratuită la Untold și Neversea 2021
Cine beneficiază de intrare gratuită la festivalurile Untold și Neversea 2021

Participanții la campania ”BAC DE 10” trebuie să completeze formularul de înscriere care poate fi găsit site-urile oficiale ale festivalurilor:

Un voucher de 500 de lei pentru elevii care iau nota 10 la BAC

Ei bine, acestea nu sunt singurele lucruri de care vor beneficia tinerii care iau nota 10 la BAC. Campania este susținută anual de Kaufland România, așadar, pe lângă accesul gratuit la Untold și Neversea, elevii de 10 vor primi și un voucher în valoare de 500 de lei din partea companiei, care poate fi folosit în orice magazin Kaufland din țară.

”Educația este unul dintre domeniile prioritare pentru Kaufland România și ne bucurăm să fim parte din campania Bac de 10, pentru a șasea ediție consecutiv. Le urăm mult succes tuturor absolvenților de liceu care susțin examenul de bacalaureat în această vară și abia așteptăm să ne reîntâlnim, în siguranță, la festivaluri”, spune Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.