Home » Life & Style » Povestea cutremurătoare a familiei Spears. Bunica lui Britney s-a sinucis pe mormântul fiului ei. Prin ce a putut să treacă mătușa cântăreței

Povestea cutremurătoare a familiei Spears. Bunica lui Britney s-a sinucis pe mormântul fiului ei. Prin ce a putut să treacă mătușa cântăreței

Cojocaru Cristian / 18.10.2021, 17:34
Povestea cutremurătoare a familiei Spears. Bunica lui Britney s-a sinucis pe mormântul fiului ei. Prin ce a putut să treacă mătușa cântăreței

În spatele familiei Spears se află povestea cutremurătoare pe care mulți nu o știu. Află cum a ajuns bunica lui Britney să se sinucidă pe mormântul fiului ei dar și prin ce a fost nevoită să treacă mătușa acesteia.

Povestea din spatele familiei lui Britney Spears

Fay Gehringer este curatorul Muzeului de Istorie și Cultură din oralul natal al lui Britney Spears, Kentwood. Aceasta este o bună prietenă totodată cu părinții vedetei și nu a ezitat să vină cu câteva dezvăluiri șocante cu privire la familia artistei. În declarațiile oferite pentru The Post, aceasta a afirmat că între prințesa Pop și bunica ei, există o asemănare foarte mare.

Emma Jean Spears și-a luat viața pe când avea doar 31 de ani, împușcându-se în luna mai a anului 1966, pe fiul mormântului ei care a murit la doar trei zile de la naștere. Astfel ”moartea ei a avut un mare impact asupra familiei. L-a afectat mult pe Jamie”, tatăl lui Britney, care revine periodic în Kentwood, deși a vândut casa părintească a vedetei în luna februarie pentru suma de 275.000 de dolari.

În ancheta efectuată de publicația anterior menționată apar lucruri incredibile din familia vedetei. Fratele vitreg al lui Jamie Spears a afirmat că tatăl lor, June Austin Spears a decedat în anul 2012, însă a fost cel care și-a abuzat o mare parte dintre cei 10 copii pe care i-a avut împreună cu cele trei soții.

“Bărbaţii Spears sunt ceva de speriat! Au făcut atâta rău femeilor din jurul lor şi nimeni nu i-a făcut să plătească! Era un monstru, dar nimeni nu îndrăznea să-l vorbească de rău. Aşa cum nimeni nu îndrăzneşte să-l critice în vreun fel şi pe Jamie aici, în Kentwood”, a spuns John Mark, unchiul lui Britney.

După ce reporterii The Post au stat de vorbă cu John Mark, au aflat informația potrivit căreia Jamie, la rândul lor își abuza fizic copiii, astfel că două dintre soțiile sale au ajuns într-un spital de boli mintale.

”A distrus-o pe Emma Jean, aşa cum a distrus-o pe mama mea, Jo Ann. Le-a trimis pe amândouă la Mandeville, fostul spital de boli psihice din zonă. Aşa că nu mă mir deloc de ce-i face Jamie lui Britney acum. Totul ţine de control în ceea ce îi priveşte pe bărbaţii Spears”, a mai mărturisit John Mark.

povestea familiei spears
Din declaratiile facute de catre unchiul vedetei, Jamie, tatal acesteia si-a abuzat copiii de-a lungul anilor

Momentele dramatice prin care a trecut mătușa vedetei

Mătușa lui Britney, Leigh Ann Spears Wrather în vârstă de  54 de ani are în spatele ei o poveste cutremurătoare. Aceasta a afirmat că la doar 16 ani a fugit de acasă după ce a fost abuzată sexual de către tatăl ei pe când avea doar 11 ani. Aceasta și-a rugat unul dintre prieteni să o ajute să scape de tatăl ei.

“Nu m-am mai întors acasă decât în vizită de câteva ori. Întreaga mea viaţă este afectată de ceea ce mi s-a întâmplat în adolescenţă. Tata obişnuia să ne alinieze pe noi, toţii copiii lui, şi să ne biciuiască. Sper să ajungă în Iad!”, a declarat Wrather pentru The Post.

Leigh Ann a început să publice pe blogul său personal în luna august povești din familia Spears. Aceasta a dezvăluit că la un moment dat, tatăl ei a obligat-o pe mama sa să ia litiu pentru o perioadă de vreme.

“Mama provenea dintr-o familie bună şi era considerată o bună partidă. Dar tati – nici măcar nu suport să-i spun aşa! – a dus-o în pragul disperării. A internat-o la Mandeville de câteva ori şi a pus-o pe litiu. Când am auzit că Britney a fost şi ea pusă pe litiu nu mi-a venit să cred, dar e cât se poate de logic! E atât de tipic acestei familii şi a bărbaţilor care-şi tratează atât de prost femeile!”, a declarat Leigh Ann.