Relația neștiută dintre Michael Jackson și Madonna. Cât ar fi durat idila dintre Regele și Regina muzicii pop

de:
19 05. 2021, 13:27
Regele si regina muzicii pop

Relația neștiută dintre Michael Jackson și Madonna. Michael Jackson și Madonna au trăit o scurtă poveste de dragoste. Multă vreme, publicul nu a știut despre această aventură, dar cumva, în cele din urmă informații incendiare au ieșit la suprafață. În acest material veți afla detalii neștiute despre relația dintre cei doi. Iată cât ar fi durat idila dintre Regele și Regina muzicii pop.

Relația neștiută dintre Michael Jackson și Madonna

Michael Jackson si Madonna in anul 1990

Puțini sunt cei care știu că Michael Jackson și Madonna au trăit o scurtă poveste de dragoste între anii 1980 și 1990. Aflat în plină glorie, după lansarea celor două albume, „Thriller” şi „Bad”, regele muzicii pop era admirat de cele mai frumoase prezențe feminine. Astfel, acesta a reuși să se învârtă în cele mai bune cercuri sociale, ba chiar a ajuns să aibă o relație cu celebra Madonna.

De asemenea, cântăreața tocmai își lansase albumul de debut în anul 1984, „Like A Virgin”. Zvonurile spun că cei doi s-au întâlnit la o petrecere, s-au văzut, s-au plăcut și de aici până la o relație a mai fost doar un pas. Cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar managerul lor, Freddy DeMann.

Confirmarea legăturii dintre cei doi a venit în anul 1991. Cele două vedete au fost văzute împreună la cea de-a 63-a ediţie a premiilor Oscar. Madonna a purtat o rochie albă și a reușit să întoarcă toate privirile celor prezenți. Michael Jackson a purtat clasicul său costum cu diamante. După acest eveniment, cele două staruri au fost văzute frecvent împreună.

Cât ar fi durat idila dintre Regele și Regina muzicii pop

Michael Jackson si Madonna

Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson, Mark Lester, a declarat că Madonna este cea care ar fi făcut primul pas și l-ar fi cucerit pe regele muzicii pop, ba chiar se presupune că vedeta ar fi lansat o invitație către Michael Jackson și l-ar fi invitat într-o cameră de hotel, au scris cei de la Daily Mail. Acesta a declarat că prietenul său nu a acceptat inițial propunerea cântăreței. Informații despre presupusa relație a dat inclusiv Madonna.

„Ei bine, dacă tot vreţi să ştiţi adevărul, eu am făcut prima mişcare. Din cauză că el era puţin timid. Totusi, si el a fost un complice cooperant. L-am făcut să se relaxeze cu un pahar de Chardonnay. Şi am făcut-o. A făcut minuni”, a declarat Madonna despre aventura pe care a avut-o cu Michael Jackson.

După un timp, relația celor doi s-a încheiat brusc. Motivul? Deși aveau aceeași pasiune pentru muzică, cele două staruri nu aveau foarte multe lucruri în comun. MichaelJackson ar fi pus punct acestei legături, după ce cântăreața l-a criticat în public, conform spuselor lui Flo Anthony, un bun prieten al megastarului.

Mai exact, Madonna voia să-i schimbe look-ul lui Michael, încercând să-l facă să renunțe la cârlionți. De asemenea, artista nu-și dorea să se mute la reşedinţa lui Michael, Neverland, şi nici să viziteze Disneyland, locul preferat al starului. După toate aceste nemulțumiri și reproșuri, cei doi nu și-au mai vorbit.