Home » Life & Style » Știri mondene » 7 vedete care au fost abuzate sexual. Dramele nebănuite ale celebrităților

7 vedete care au fost abuzate sexual. Dramele nebănuite ale celebrităților

Violeta Badea / 26.03.2021, 11:22

7 vedete care au fost abuzate sexual. Dramele nebănuite ale celebrităților. Acum au lumea la picioare și sunt un adevărat model pentru ceilalți, dar puţini sunt cei care ştiu ca unele dintre vedetele pe care le admirăm la TV au trecut prin experiențe groaznice. În continuare vă vom prezenta câteva celebrități care au avut puterea de a povesti abuzurile sexuale prin care au trecut.

7 vedete care au fost abuzate sexual

Le admiri, le aplauzi și consideri că au o viață perfectă, dar nu este întotdeauna așa. Unele vedete au avut parte de experiențe traumatizante în copilărie sau chiar mai târziu. Acestea și-au luat inima în dinți și au povestit cu greu lumii întregi momomentele cumplite prin care au trecut.

1. Sharon Stone

Sharon Stone
Sharon Stone

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, a oferit într-un interviu detalii cutremurătoare din trecut. Actrița a spus că autobiografia ei „The Beauty of Living Twice” va cuprinde amănunte neștiute despre copilăria sa. Sharon a făcut o dezvăluire șocantă spunând că ea şi sora ei, Kelly, au fost amândouă abuzate sexual de un bunic. Actriția nu a oferit mai multe detalii despre abuzul suferit cu ani în urmă, dar cu siguranță în cartea sa le veți găsi. Aceasta o va lansa pe data de 30 martie.

2. Kesha

Cântăreața Kesha l-a acuzat pe producătorul ei, Dr. Luke, că a abuzat-o sexual, verbal, emoțional și psihic. De asemenea, acesta ar fi obligat-o să se drogheze și să consume băuturi alcoolice în exces. Se pare că producatorul a drogat-o pe Kesha până când aceasta a devenit inconștientă, iar apoi a violat-o.

3. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Îndrăgita vedetă de televiziune, Oprah Winfrey, a dezvăluit într-una dintre emisiunile ei că a fost abuzată sexual în copilărie. Totul s-ar fi întâmplat la vârsta de doar nouă ani, iar agresorii sunt unchiul ei, un văr şi un prieten de familie. Mai mult decât atât, la vârsta de 14 ani a născut prematur un copil rezultat dintr-un viol, dar bebelușul nu a supraviețuit.

4. Lady Gaga

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga a dezvăluit că a fost abuzată sexual de producătorul ei la vârsta de 19 ani. Artista a lansat în anul 2013 și o piesă despre viol: „Swine”. Inițial, cântăreața nu a dorit să se afle în presă despre traumele din tinerețe, deoarece nu își dorea ca agresorul ei să îşi asume meritele succesului său în industria muzicală.

5. Teri Hatcher

Teri Hatcher a fost abuzată sexual în copilărie de către unchiul său. În anul 2002, actrița s-a decis să depună mărturie asupra acestuia, după ce a aflat că acesta a recidivat. Astfel, o fetita de 14 ani, Sarah Van Cleemput, s-a sinucis în urma faptului că fusese abuzată sexual de către unchiul actriței. Teri Hatcher a avut remușcări și s-a decis să acționeze. Mărturia sa din proces a fost decisivă, iar violatorul a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

6. Madonna

Madonna
Madonna

Cântăreața a fost abuzată sexual la vârsta de 19 ani, iar episodul traumatizant a avut loc după ce s-a mutat în New York. Vedeta a povestit că se afla pe stradă și mergea la cursul de dans, iar ușa era închisă și avea nevoie de bani pentru a da un telefon. Un necunoscut a profitat de naivitatea sa și a convins-o să dea telefonul din casa lui, loc în care a violat-o. Madonna nu a mers la Poliție, deoarece s-a simţit umilită de acea situaţie.

7. Pamela Anderson

Pamela Anderson a trecut prin momente de coșmar în trecut. Diva a fost abuzată sexual de bonă și a fost violată în grup. Avea doar șase ani atunci când dădaca ei a agresat-o sexual, iar viața i-a mai dat o palmă. La vârsta de 12 ani a mai trecut printr-o experiență groaznică, fiind violată de un bărbat de 25 de ani și de alți băieți.