Home » Life & Style » Șapte cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. Cele mai populare melodii, din ultimii 10 ani, din lume

Șapte cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. Cele mai populare melodii, din ultimii 10 ani, din lume

Alexandru Cazacu / 16.06.2021, 11:21
Șapte cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. Cele mai populare melodii, din ultimii 10 ani, din lume

În ultimii ani, mai multe videoclipuri de pe platforma YouTube au înregistrat cifre uriașe în ceea ce privește vizualizările. Noi vă vom spune mai departe care sunt cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile.

Cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. Cele mai populare melodii, din ultimii 10 ani

După cum vă spuneam, unele videoclipuri de pe YouTube au ajuns să aibă vizualizări de ordinul miliardelor. Fie că sunt cântecele sau show-uri pentru copii, fie că sunt hituri celebre, cunoscute în toată lumea, aceste clipuri au depășit orice așteptare. Iată un top al celor mai vizionate videoclipuri din toate timpurile.

Locul 1 – Baby Shark Dance

Cu siguranță și persoanele care nu au copii au auzit cel puțin o dată celebra melodie pentru cei mici, despre puiul de rechin. Videoclipul acestei melodii este pe primul loc în topul nostru, fiind vizualizat de 8,75 de miliarde de ori, începând din luna iunie 2016, de când a fost urcat pe YouTube și până în prezent.

Locul 2. Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

Pe locul al doilea în topul celor mai vizionate videoclipuri de pe YouTube se află hitul lui Luis Fonsi, ”Despacito”.

În ciuda faptului că, în 2018, un grup de hackeri au reușit să șteargă clipul de pe platformă, acesta a reușit să adune totuși nu mai puțin de 7,4  miliarde de vizualizări.

Locul 3 – Johny Johny Yes Papa

O lată piesă pentru copii este situată în primele trei locuri ale acestui clasament. Mai exact, celebra melodie pentru copii, care îl are ca protagonist pe băiețelul  iubitor de zahăr, a adunat 5,43 de miliarde de vizualizări. Dacă vrei să afli din ce cauză a ajuns să fie vizionată de atât de multe ori, dă un play la melodie și cu siguranță vei afla.

4. Ed Sheeran – ”Shape Of You”

Ei bine, pe 30 ianuarie 2017 a fost lansat videoclipul melodiei ”Shape Of You”. Ed Sheeran a lansat piesa după o pauză mai lungă, împreună cu ”Castle On The Hill”, ambele având un succes Enorm. Melodia cântărețului britanic a strâns până acum nu mai puțin de 5,35 miliarde vizualizări.

Locul 5 – Wiz Khalifa – ”See You Again” ft. Charlie Puth

Impresionantă melodie ”See You Again” a făcut furori pe internet, fiind compusă în memoria lui Paul Walker și soundtrack pentru filmul de acțiune ”Fast & Furious 7”. Melodia a înregistrat un succes enorm și a reușit să ajungă pe locul al cincilea în acest top, cu un număr de 5,1 miliarde de vizualizări.

Locul 6 ”Masha and The Bear” – ”Recipe for Disaster”

Mulți dintre părinții din întreaga lume îi cunosc pe Masha și prietenul său urs. Se pare că aceștia sunt foarte faimoși, având în vedere faptul că începând din 2012 și până în prezent, acest episod a reușit să strângă nu mai puțin de 4,4 miliarde de vizualizări.

Cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. Masha and The Bear
Cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. Masha and The Bear

Locul 7 Uptown Funk” (Official Video) ft. Bruno Mars 

Celebra melodie ”Uptown Funk” este un single a lui Mark Ronson în colaborare cu Bruno Mars, de pe al patrulea album a lui Ronson, ”Uptown Special” (2015). Hitul a avut un succes extraordinar, ajungând pe primul loc în topul american „Billboard Hot 100”,  unde a rămas vreme de 14 săptămâni consecutive. Începând din momentul în care a fost urcat de YouTube, pe 19 noiembrie 2014, videoclipul cântecului a ajuns acum la 4,2 miliarde de vizualizări.