Home » Life & Style » Secrete de frumusețe de la Catherine Zeta-Jones. Mierea și berea, folosite în ritualul de îngrijire de celebra actriță de la Hollywood

Secrete de frumusețe de la Catherine Zeta-Jones. Mierea și berea, folosite în ritualul de îngrijire de celebra actriță de la Hollywood

Cojocaru Cristian / 29.08.2021, 14:46
Secrete de frumusețe de la Catherine Zeta-Jones. Mierea și berea, folosite în ritualul de îngrijire de celebra actriță de la Hollywood

Catherine Zeta-Jones, la cei 51 de ani continuă să fie una dintre cele mai frumoase acrițe. Aceasta deține câteva secrete de frumusețe, secrete care conțin miere și bere, afirmând că alimentația contează foarte mult.

Ce secrete de frumusețe are Catherine Zeta-Jones

Frumoasa actriță este apreciată nu doar pentru talentul său actoricesc de care a dat dovadă filme cunoscute precum ”Masca lui Zorro” sau Chicago. Pe lângă acest talent, ea se remarcă prin frumusețea sa dar și prin corpul de invidiat în ciuda vârstei. Potrivit acesteia, totul se datorează unei alimentații stricte care o ajută să își păstreze forma fizică, energia dar și mintea limpede pentru a depăși fiecare zi cu brio. În cadrul unui interviu acordat pentru Harper Bazaar, actrița de Oscar a dezvăluit cum își începe ziua după ce termină de băut cafeaua.

„Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să-mi beau cafeaua, pentru că într-adevăr nu pot face nimic corect fără cafeaua mea”, spune Zeta-Jones, care explică faptul că își pregătește cafeaua în timp ce citește presa franceză.

Chiar dacă este o persoană matinală, Catherine Zeta-Jones recunoaște că de multe ori, amână să mănânce micul dejul până în jurul orei opt dimineața. Astfel că : „În timpul iernii, prefer să mănânc un terci. Îmi place terciul cu zahăr brun și banane, și îl prepar astfel încât bananele să fie moi și pline de zahăr brun, după care pun niște afine deasupra și mănânc asta în fiecare dimineață”.

În ceea ce privește alimentația sa din timpul verii, actrița afirmă că preferă un mic dejun care să conțină iaurt cu aromă de vanilie, fără grăsimi pe care îl amestecă împreună cu afine, zmeură și granola. Doar la sfârșitul săptămânii lucrurile stau puțin diferit pentru că atunci preferă un english breakfast care conține bacon, cârnați, fasole și omletă.

frumusețe catherine zeta-jones
Catherina Zeta-Jones are un tratament special pentru par

Alimentația preferată de actriță

Prima gustare are loc la 11 dimineața, Catherine afirmând că „Beau întotdeauna o ceașcă de ceai, alături de un fursec sau ceva de genul ăsta. Nu sunt înnebunită după gustări, cu excepția ciocolatei. Pentru mine, ciocolata este o adevărată delicatesă. O merit”, admite Zeta-Jones, ciocolata cu lapte Cadbury fiind preferata ei.

Prânzul ideal al actriței constă în ”ceva ușor”, astfel că de multe ori apelează la o salată care conține ”un ameste de spanac-rucola, semințe de pin, roșii, uneori puțină brânză de mucegai și afine uscate”. Pe lângă salată, folosește și un dressing preparat din oțet balsamic, ulei de măsline extra virgin și muștar. Uneori, meniul ei conține salată de pui la grătar, pește sau vinete umplute.

Ora 4 dimineața este ora la care frumoasa actriță se trezește și își începe ziua cu o cafea alături de care se află un produs de patiserie. Cina are loc la ora opt seara și conține o salată cu proteine de provenineță animală.

 „În această salată iubesc să adaug fructe. Tai mereu un măr și îl arunc într-o salată. Bineînțeles, îmi place și avocado. Aș pune și portocale sau smochine. Ador aceste combo”, spune ea.

Finalul zilei este momentul în care uneori, se răsfață cu un desert, afirmând că: „Îmi plac deserturile … sunt o mare iubitoare de înghețată. Și, desigur, plăcinta cu mere a mamei mele – singurul alt lucru grozav pe care poate să-l gătească – împreună cu o linguriță de înghețată și sunt o femeie foarte, foarte fericită.”

În ceea ce privește exteriorul, actrița a povestit că pe corp aplică un amestec de miere și sare, ca să se poată exfolia și apoi înmuia. Astfel, pielea rămâne fină dupa aplicarea amestecului. În ceea ce privește părul, rețeta ei de frumusețe constă în ceva mai puțin obișnuit. Catherine Zeta-Jones a mărturisit că : ”Îmi spăl părul cu miere și bere. Miros ca un butoi cu bere după, dar face bine la păr”.