Home » Life & Style » Secrete de frumusețe dezvăluite de cele mai cunoscute vedete din lume. La ce trucuri apelează pentru a-și ține pielea departe de imperfecțiuni

Secrete de frumusețe dezvăluite de cele mai cunoscute vedete din lume. La ce trucuri apelează pentru a-și ține pielea departe de imperfecțiuni

Cojocaru Cristian / 30.01.2022, 17:24
Secrete de frumusețe dezvăluite de cele mai cunoscute vedete din lume. La ce trucuri apelează pentru a-și ține pielea departe de imperfecțiuni

Să recunoaștem, când ești o celebritate feminină care își petrece timpul pe covorul roșu, de obicei ai o echipă glam destul de bună. De la cei mai buni artiști de machiaj, la cei mai buni stilisti de coafură care au ani de experiență și cunosc cele mai bune trucuri și sfaturi, iar odată cu acestea vin câteva secrete de frumusețe și machiaj pe care celebritățile le pun în aplicare în viața de zi cu zi.

Secrete de frumusețe pe care vedetele le pun în aplicare

Datorită faptului că vedetele au o întreagă armată de make-up artiști și nu numai prin preajmă, acestea au aflat secrete pentru a-și obține pielea strălucitoare, machiajul perfect, păr superb și nu numai. Află cele mai interesante secrete de frumusețe pe care celebritățile le-au dezvăluit.

Trucul cu zațul de cafea al lui Halle Berry

Te-ai întrebat vreodată cum are Halle Berry pielea atât de superbă? Ei bine, secretul ei constă în zațul ei de cafea. Halleîl adaugă în gelul de spălat pentru corp și apoi îl folosește ca exfoliant pentru a ajuta la prevenirea celulitei. Exfolierea blândă a zațului de cafea împreună cu cofeina crește fluxul de sânge și în același timp netezește pielea. De asemenea, crește circulația și poate ajuta la reținerea apei. De asemenea, puteți amesteca zațul cu apă fierbinte în loc să-l amestecați cu gelul pentru corp.

Fața strălucitoare a lui Hilary Duff

Hilary Duff Folosește un spray revigorant înainte de a se machia. Utilizarea unor aburi înainte de a pune fondul de ten poate revigora pielea  obosită. Spray-urile răcoritoare conțin antioxidanți care ajută la îmbunătățirea frumuseții naturale a feței și mențin pielea hidratată toată ziua.

Șamponul violet de la Lady Gaga

Lady Gaga știe că, dacă vrei să-ți păstrezi șuvițele blonde într-o formă superioară, trebuie să folosești anumite șampoane, mai ales dacă ești cineva care își vopsește părul la fel de mult ca ea. Îi place să folosească șamponul Clairol Shimmer Lights, care este un produs de culoare violet intens. Șamponul va ajuta la luminare și va scoate în evidență galbenul din părul blond.

Picioarele perfecte ale Christinei Hendrick

Ea spune că, dacă va purta o rochie scurtă sau o fustă în acea zi, artistul ei de machiaj va amesteca fondul de ten cu loțiunea de corp pentru a da un finisaj aerograf. Sfatul nostru profesionist pentru acest truc este să terminați cu un spray de fixare, astfel încât culoarea să nu se transfere pe îmbrăcămintea dvs.

Tratamentele faciale cu venin de albine ale Ducesei de Cambridge

Secretul pielii frumoase a lui Kate Middleton? Tratamente faciale cu venin de albine. Se pare că atunci când veninul intră în contact cu fața, pielea reacționează ca și cum ar fi fost înțepată. Acest tratament pretinde, de asemenea, că ajută la vindecarea cicatricilor, acneei, îmbunătățind textura pielii și reducând ridurile. Fenomenul a fost numit „botox natural” pentru puterile sale de fermitate. Dacă ești alergic la albine, s-ar putea să vrei să sari peste acest lucru.

Demachiantul lui Rachel Bilson

Rachel spune că îi place să se demachieze cu vaselină. Ea spune că își îndepărtează rapid și ușor machiajul de pe față după o zi lungă. Nu numai că vaselina este o modalitate rapidă de a vă îndepărta machiajul, ci este și blândă cu pielea și ultra-hidratantă.

secrete de frumusețe
Miranda Kerr foloseste un balsam de buze in jurul ochilor

Ochii minunați ai Mirandei Kerr

Miranda Kerr este faimoasă pentru ochii ei albaștri, dar nu mulți oameni îi cunosc secretul despre cum îi face să arate așa. Supermodelul spune că folosește un balsam de buze ca iluminator în jurul ochilor. Asigurați-vă că, dacă veți folosi acest sfat, folosiți un balsam natural și nu un luciu de buze, deoarece acesta va fi puțin prea lipicios în jurul ochilor.

Secretul pielii Shakirei

Shakira știe cât de important este să ai o piele mereu protejată de soare. În loc să folosească protecție solară pentru adulți, ea folosește SPF pentru bebeluși, care este mai puternic decât majoritatea SPF-urilor pentru adulți, astfel încât să beneficiați de o acoperire maximă de razele dăunătoare ale soarelui.

Părul superb al Catherinei Zeta-Jones

Trucul de clătire a părului cu bere există de ceva vreme. Berea ajută la prevenirea căderii părului datorită vitaminei B și a aminoacizilor, iar alcoolul ajută la îndepărtarea depunerilor. Vitamina B reglează producția de ulei a scalpului. Drojdia este de asemenea grozavă. Are un pH acid, ceea ce înseamnă că face părul să strălucească. Pentru a încerca acest sfat, după șamponare, înmuiați părul cu puțină bere, acoperiți-l cu o cască de duș și lăsați-l să acționeze aproximativ cinci minute înainte de a clăti.

Fața fără riduri a lui Jennifer Aniston

Nu este un secret pentru nimeni că fața lui Jennifer Aniston arată incredibil de tânără. Deci, ce face ea ca să arate atât de bine? Jennifer spune că în fiecare seară, după ce se demachiază, își pune puțină vaselină sub ochi și în jurul lor pentru că previneridurile. Nu numai atât, dar vaselina este și extrem de hidratantă.

Buzele groase ale lui Mariah Carey

Secretul pentru a obține buze pline este simplu, iar Mariah Carey este o mare fană. Ea amestecă extractul de mentă în luciul de buze preferat înainte de a-l aplica pe buze. Menta mărește circulația și permite fluxul de sânge mai ușor către buzele tale. Dacă nu aveți niciun extract de mentă prin preajmă, încercați să utilizați un balsam de buze sau un luciu de mentă.

Secretul pielii perfecte a Emmei Stone

Emma Stone a spus că are pielea super sensibilă și că de fapt îi este greu să găsească produse care să nu o irite. Alternativa ei la cremele hidratante care fac ravagii pe pielea ei este uleiul de sâmburi de struguri. Actrița folosește ulei de sâmburi de struguri în locul unei creme hidratante pentru a-și menține pielea hidratată și să arate cel mai bine pe și în afara ecranului. Este disponibil la majoritatea magazinelor naturiste și online.

Genele lungi ale Jessicăi Alba

Jessica Alba nu va ieși niciodată din casă fără să-și curbeze genele și jură că acesta este secretul ei pentru a resuscita ochii obosiți. Sfatul nostru profesional: înainte de a vă ondula genele, țineți ondulatorul de gene sub un uscător pentru doar câteva secunde pentru a încălzi tampoanele, ceea ce va oferi genelor un aspect și mai deschis pentru ochi.