Home » Film & Seriale » De ce nu a devenit Jennifer Aniston mamă până la 52 de ani. Dezvăluiri copleșitoare, făcute de celebra actriță de la Hollywood

De ce nu a devenit Jennifer Aniston mamă până la 52 de ani. Dezvăluiri copleșitoare, făcute de celebra actriță de la Hollywood

Manolică Anca / 11.12.2021, 13:30
De ce nu a devenit Jennifer Aniston mamă până la 52 de ani. Dezvăluiri copleșitoare, făcute de celebra actriță de la Hollywood

Jennifer Aniston a cucerit lumea de când a debutat în popularul serial Friends. Fiind o actriță superbă și talentată, ea apare deseori pe prima pagină a celor mai celebre publicații. Cu toate acestea, fanii și mass-media sunt, de asemenea, foarte interesați de viața ei personală, în special de ce nu a devenit Jennifer Aniston mamă până la 52 de ani.

Jennifer Aniston le răspunde criticilor săi despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la 52 de ani

Jennifer Aniston este cunoscută cel mai mult pentru rolul lui Rachel Green din Friends, serialul de televiziune recunoscut la nivel mondial fiind cel care i-a propulsat cariera până la a deveni îndrăgita actriță premiată pe care o cunoaștem cu toții astăzi. Friends a fost startul de care avea nevoie pentru a face o impresie mare în industria de divertisment.

De-a lungul carierei sale, faimoasa actriță a avut mai multe relații importante, dar nu a devenit niciodată mamă. Aceasta a fost căsătorită cu Brad Pitt (2000–2005) și cu Justin Theroux (2015–2017). La 52 de ani, ea nu s-a sfiit niciodată să își împărtășească decizia de a nu avea copii. Aceasta a declarat într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că obișnuia să ia zvonurile și presupunerile despre sarcină și despre viața sa privată „foarte personal”, catalogând concentrarea asupra vieții ei private din trecut drept „dureroasă”.

Dezvăluiri copleșitoare ale celebrei actrițe

Actrița, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre modul în care controlul asupra vieții ei private, variind de la presupuneri despre faptul că „a ales cariera în locul copiilor” până la zvonuri despre faptul că ar fi însărcinată, a afectat-o ​​pe parcursul carierei.

„Obișnuiam să iau totul foarte personal – zvonurile despre sarcină și chestiile de genul: Oh, ea a ales cariera în locul copiilor (..) Eram la modul: Nu aveți idee ce se întâmplă cu mine personal, medical, de ce nu pot… pot avea copii? Oamenii ăștia nu știu nimic și a fost de-a dreptul dureros și pur și simplu urât.”, a declarat Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston arată superb la cei 52 de ani
Jennifer Aniston arată superb la cei 52 de ani

De asemenea, faimoasa actriță a ținut că sublinieze că apariția rețelelor de socializare a agravat și mai mult intruziunea în viețile vedetelor și raportarea la acestea ca la un bun public. „Ce făceau cândva tabloidele și mass-media cu viețile personale, fac acum oamenii obișnuiți pe rețelele sociale. Nu știu de ce există asemenea cruzime în societate. De multe ori mă întreb cu ce se aleg din asta.”, a completat aceasta.

Jennifer Aniston spune există un „standard dublu” atunci când vine vorba de bărbați, căsătorie și copii

Fosta soție a lui Brad Pitt a vorbit și despre modul distinct în care sunt tratați în continuare bărbații și felul în care se scrie despre ei și în 2021. Ea spune că bărbații se pot căsători oricând doresc și cu oricine doresc, în schimb, femeilor nu le este permis, ba mai mult, sunt aspru criticate pentru alegerile lor.

„Bărbații se pot căsători de câte ori doresc, se pot căsători cu femei [mai tinere] de 20 sau 30 de ani. Femeilor nu le este permis să facă asta.” , a încheiat aceasta

Superba actriță Jennifer Aniston s-a săturat de numeroasele zvonuri despre sarcină care au apărut de-a lungul timpului și se declară fericită cu alegerile ei, mulțumită de viața ei fără copii, dar plină de realizări pe alte planuri.