Home » Life & Style » Știri mondene » Top 10 vedete care nu există pe rețelele de socializare. De ce refuză să își facă cont pe Facebook sau Instagram

Top 10 vedete care nu există pe rețelele de socializare. De ce refuză să își facă cont pe Facebook sau Instagram

Manolică Anca / 01.07.2021, 11:08
Top 10 vedete care nu există pe rețelele de socializare. De ce refuză să își facă cont pe Facebook sau Instagram

Vedete care nu există pe rețelele de socializare. În era online-ului, în care vedetele primesc roluri în filme, contracte  și în funcție de popularitatea de pe internet, sunt actori care își permit luxul de a refuza interacțiunea virtuală cu fanii și nici până în ziua de astăzi nu au conturi active pe Facebook, Twitter sau Instagram. Iată câteva nume sonore care se înscriu în acest top.

Vedete care nu există pe rețelele de socializare

Fie că vor să aibă parte de mai multă intimitate sau să păstreze o latură misterioasă a vieții lor, există unele vedete cunoscute din străinătate care nu există pe rețelele de socializare. Unele spus că preferă o viața privată retrasă, în timp ce altele se declară „speriate” de rețelele de socializare și că pur și simplu nu înțeleg oamenii care vor să  expună, pe tavă, orice lucru pe care îl fac.

  • Brad Pitt

Întrebat în anul 2019 când își va face propriul cont pe o rețea de socializare, actorul a dat o veste tristă pentru toate admiratoarele sale. Acesta a declarat că viața lui este prea bună fără social media și că nu vede rostul creării unui astfel de cont. „Nu se va întâmpla niciodată asta. Deși, nu spun niciodată „niciodată.” Viața mea este bună și așa. Nu văd rostul”. Cu toate astea, actorul a ținut și să glumească pe seama fatpului că ar avea cont pe Tinder: „Nici măcar nu știu cum funcționează. A sunat amuzant pentru mine.”

  • Angelina Jolie

Cu un an înainte de despărțirea de Brad Pitt, și Angelina Jolie făcea o declarație referitoare la social media. Aceasta a spun că nici ea și nici cei 6 copii pe care îi are cu fostul ei soț nu își doresc un cont pe una dintre rețelele de socializare care sunt la modă.

„Nici eu și niciunul dintre copiii mei nu avem cont pe Facebook. Niciunul dintre ei nu are această dorință de a-și face cont. Ei au văzut lucruri despre ei care nu sunt adevărate. Așa că sunt destul de reticenți înainte de a spune adevărul, dar și cu privire la ceea ce este real pe aceste platforme.”, a spus aceasta.

  • Vedete care nu există pe rețelele de socializare. George Clooney

Vedete care nu există pe rețelele de socializare. George Clooney
Vedete care nu există pe rețelele de socializare. George Clooney

Deși George Clooney își iubește fanii și apreciază părerile pe care aceștia și le exprimă, nu își va face vreun cont pe social media. Motivul este unul simplu: bea des și nu crede că ar fi cineva interesat de gândurile pe care le are în acele momente.

„Îmi place să beau seara și aș putea foarte ușor să spun ceva destul de ridicol. As putea spune o prostie in orice moment si ar fi pacat. Pana la urma, cred ca nu trebuie sa fii chiar atat de deschis. Trebuie sa ai o viata cand se inchid camerele de filmat. Nu îi văd pe Matt Damon, Brad Pitt sau chiar pe mine să vorbim despre gândurile noastre la 3 dimineața.”, a povestit Clooney.

„Socializarea pe aceste rețele e ca vata de zahăr”

  • Julia Roberts

Nici aceasta nu pare prea convinsă că un cont pe orice rețea de socializare poate fi un lucru bun. Ea a făcut și o comparație interesantă, a spus că viața din online este ca o vată de zahăr pe băț: „Arată atât de apetisant încât nu reziști să te apropii. Până la urmă, nu te alegi decât cu degetele lipicioase, cu zahăr pe mâini, de care abia aștepți să scapi.”

  • Vedete care nu există pe rețelele de socializare. Kristen Stewart

Kristen Stewart spune că niciunul dintre conturile de socializare care se regăsesc în social media nu îi aparțin, ci sunt create de fanii săi. Aceasta susține că am putea face multe alte lucruri frumoase și mai palpitante cu tot timpul petrecut pe internet. „S-ar putea întâmpla lucruri mult mai interesante și productive în timpul pe care îl petrecem pe social media. Știu că sună ridicol și poate e evident, toată lumea spune asta, dar avem atât de mult timp la dispoziție.”

  • Robert Pattinson

Faima pe care i-a adus-o rolul din Twilight i-au adus zeci de apariții în revistele tabloid. Însă, odată cu dispariția printului și migrarea în mediul online, pe el nu îl mai găsește nimeni interesant. „Când eram tânăr, paparazzi erau mereu după mine. Dar oamenilor le mai pasă acum de mine? Revistele de scandal au dispărut și acum toată lumea postează pe Instagram. Am îmbătrânit și sunt plictisitor.”

Kate Winslet este îngrijorată de impactul negativ al social media

  • Kate Winslet

Kate Winslet
Kate Winslet

Actrița din Titanic are o mare temere în ceea ce privește negativitatea pe care un cont pe rețelele de socializare o aduce în viața unui om, fie vedetă, fie om de rând. „Este din ce în ce mai greu pentru ei să creadă în ei înșiși și să se bucure de viață, fără a fi nevoie să împărtășească aceste lucruri. Nu există un spațiu de a te exprima liber, de a te dezvolta personal, iar relațiile cu prietenii și familia îți sunt afectate.”

  • Vedete care nu există pe rețelele de socializare. Emma Stone

Aceatsa și-a uimit și ea fanii la un moment dat, când a spus de ce nu dorește să își facă un cont pe Facebook, Instagram sau Twitter? Ea a declarat că nu este pregătită sau suficient de puternică pentru asta. „Nu cred că ar fi un lucru pozitiv pentru mine. Dacă alți oameni pot face față acestui tip de interacțiune, înseamnă că sunt puternici.”

  • Mila Kunis

Dacă soțul ei, actorul Ashton Kutcher, este extrem de activ pe rețelele de socializare, ea este fix contrariul. Actrița a rememorat la un moment dat o întâmplare ciudată: „La un moment dat, colegul meu de cameră mi-a spus: „Știi, există ceva care se numește Faceebok”, iar eu i-am spus „Ce este Facebook?”… Eu și Ashton am început să vorbim atunci, iar el știa foarte multe lucruri despre rețelele de socializare. Dar lucrurile au luat o întorsătură destul de ciudată și se vorbea doar despre cine poate fi cel mai tare.”

  • Sandra Bullock

Sandra și-a exprimat și ea părerea în privința rețelelor sociale și a spus clar și sincer de ce nu preferă să aibă un cont activ: „Nu suntem sinceri cu fanii noștri, oricum nu le arătăm cu adevărat viața noastră. Nu are sens să fac zilnic poze prin care să le arăt altora că viața mea e perfectă când, de fapt, eu știu sigur că nu e așa.”