Home » Life & Style » Știri mondene » Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume și cum arătau în urmă cu 20 de ani. Imagini de colecție

Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume și cum arătau în urmă cu 20 de ani. Imagini de colecție

Violeta Badea / 23.06.2021, 16:36

Foarte mulți actori își încep cariera de la o vârstă fragedă. Unii au devenit cunoscuți încă din adolescență și am avut posibilitatea de a le urmări toate realizările, dar am putut observa și modul în care și-au îmbunătățit sau nu aspectul fizic. Iată cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume și cum arătau în urmă cu 20 de ani. Imagini de colecție!

Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume

Multe dintre celebritățile pe care le admirăm din fața micilor ecrane au devenit cunoscute încă din perioada adolescenței, dar acestea au trecut prin foarte multe schimbări pentru a arăta așa cum sunt promovate în ziua de astăzi. În continuare vă vom prezenta câteva imagini în care puteți observa cum arătau vedetele la începutul carierei lor.

  • Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume. Chris Evans

Chris Evans
Chris Evans

Chris Evans a jucat în mai multe filme de acțiune care au devenit foarte populare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, actorul a reușit să devină cunoscut după rolul pe care l-a interpretat în filmul „Căpitan America”. Anul acesta, Chris Evans a împlinit vârsta de 40 de ani și arată poate chiar mai bine ca în tinerețe.

  • Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume. Zac Efron

Zac Efron a devenit cunoscut după ce a jucat în seria „High School Musical”. Actorul a reușit să cucerească inimile multor adolescenți pentru rolul său. După un timp, Zac Efron a reușit să obțină și alte roluri principale, unde l-am putut vedea complet diferit. Actorul a demonstrat că poate evolua pe plan profesional și a continuat să fie apreciat pentru talentul său actoricesc. Ajuns la 34 de ani, vedeta se poate lăuda cu rolurile pe care le-a avut în „Hairspray”, „The Greatest Showman” și „Baywatch”.

  • Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume. George Clooney

George Clooney
George Clooney

George Clooney a devenit cunoscut datorită carismei sale incredibile, iar unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale datează din anii ’90. Amintim aici de „Batman și Robin” sau de „Three Kings”. De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a reușit să se reinventeze și să aibă mare succes în cinematografie. În anul 2008, George Clooney a devenit Mesager al Păcii al Națiunilor Unite și a fost premiat de mai multe ori de-a lungul carierei sale. În anul 2021, Clooney a împlinit 60 de ani, dar a rămas la fel de atrăgător.

  • Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood datorită rolurilor sale din „Titanic”, „Lupul de pe Wall Street”, „The Revenant” și „The Aviator”. Însă, puțini sunt cei care știu că actorul a mai apărut și în „Romeo și Julieta”, producție care a avut premiera în anul 1996. De-a lungul întregii sale cariere, Leonardo DiCaprio a fost apreciat datorită suspansului, a romantismului și a abilităților de actorie pe care le deține.

  • Cum și-au început cariera cele mai cunoscute vedete din lume. Brad Pitt

Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt a jucat în mai multe filme de la Hollywood, precum „Fight Club”, „Troy” și „Mr. and Mrs. Smith”. Actorul a devenit o adevărată emblemă a cinematografiei americane datorită succesului mare pe care l-a avut. De asemenea, actorul a reușit să cucerească inimile multor doamne și domnișoare datorită aspectului său fizic. Ajuns la vârsta de 57 de ani, Brad Pitt este la fel de chip și continuă să facă furori pe platourile de filmare.