Home » Life & Style » Secretele nebănuite din palmă. Semnul care îți arată ce talent ascuns ai

Secretele nebănuite din palmă. Semnul care îți arată ce talent ascuns ai

Manolică Anca / 29.05.2022, 11:17
Secretele nebănuite din palmă. Semnul care îți arată ce talent ascuns ai

Când oamenii spun adesea „viitorul este în mâinile noastre”, înseamnă că viitorul nostru este sub controlul nostru. Deciziile pe care le luăm acum au un impact asupra vieții și a ceea ce urmează să ni se întâmple. Dar acesta este doar unul dintre sensuri. Celălalt sens este că viitorul se află cu adevărat în mâinile noastre și aici este locul unde chiromanția sau citirea în palmă joacă un rol major. Detaliem în rândurile de mai jos.

Ce secrete ascund formele din palmă

Ramura științei care se ocupă cu semnele din palmă şi cu tot ce înseamnă semnele se numește chiromanţie. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre avertismentele și ajutoarele din palmă de care trebuie să ținem cont.

Triunghi

Cei care au niște talente deosebite, sunt șanse mari să aibă sub degetul inelar și cel mic steluțe, triunghiuri sau pătrate. Triunghiul, însă, indiferent de dimensiunea și de poziționarea sa indică un talent într-o anumită latură.

Sub degetul arătător arată un spirit de lider Sub degetul inelar arată o mulțime de posibilități, de la un mare șef de marketing la afaceri în comerț la nivel mare. Triunghiul înseamnă talent și dezvoltare, protecție totală. Aceste persoane pot fi considerate de bază.

Stele

Acestea apar, de regulă, pe linia vieții, a destinului sau pur și simplu în podul palmei. Se traduce prin abilități ieșite din comun într-un anumit domeniu.

Dacă steaua este în partea de sus a liniei vieții, este semn că ești o persoană foarte inteligentă și sunt șanse mari să ajungi om știință sau preot, pentru că ai și foarte mult har.

Rombul

Ca un pătrat turtit, acesta apare, în general, la persoanele care au degetul inelar mult mai lung decât arătătorul. Este omul care riscă, care se aventurează oricând și oriunde. Și este omul care, de cele mai multe ori, câștigă.

„Având rombul, găsim acei oameni nestăpâniți. Cei care au acest semn pe mâna dreaptă sunt de nestăpânit, iar cei care îl au pe mâna stângă sunt mai domoli. Ei sunt oamenii care nu cred, până nu văd.

Sunt oameni deciși, care nu dau înapoi. Rombul, în general, se poziționează într-o linie. Merge în linia vieții și are continuitate. E ca o probă de încercare în viața teribiliștilor. Pentru ei, este o avertizare foarte serioasă. Aștia nu se tem de moarte.”, spune Mihai Voropchievici.

Forma peștelui

Este ca un fel de insulă și mai poate fi văzută și pe linia inimii. Poate fi o combinație dintre un x sau o steluță și un triunghi în coadă. Acești oameni au o credință de fier, mergând până în pânzele albe. Insula este legată de credința și forța în care crezi în această latură spirituală.

Sunt oameni care, de cele mai multe ori, nu vin să creeze disensiuni. Au mult calm și răbdare și știu cum și când să ajute.

Semiluna

Aceștia dețin forța intuiției, sunt clarvăzători. Mai pot apărea și cercuri, în perioade ale vieții când apar niște lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu pot să înceapă ceva, pentru că nu au nicio reușită.

Tridentul

Dacă este în jos, este semn de protecție divină, dar doar în situații limită. Dacă este orientat în sus, atunci protecția divină este totală. Nu e un semn condiționat, dacă ai fost rău sau bun, a conchis numerologul.