Home » Life & Style » Sigur nu bănuiai asta! În ce zodie se nasc cei mai puțini oameni. Este cea mai rară din România

Sigur nu bănuiai asta! În ce zodie se nasc cei mai puțini oameni. Este cea mai rară din România

Cojocaru Cristian / 30.01.2022, 11:43
Sigur nu bănuiai asta! În ce zodie se nasc cei mai puțini oameni. Este cea mai rară din România

Da, există într-adevăr un semn care este cel mai rar dintre toate. Avem tendința să ne intersectăm cu unele semne zodiacale mai mult decât cu altele. Acest lucru se poate datora adesea compatibilității semnelor zodiacale care se îmbină bine. Află în ce zodie se nasc cei mai puțini oameni, iar cu siguranță asta nu o bănuiai.

Ce zodie nu bănuiai că este cea mai rară fiind cea în care se nasc cei mai puțini oameni

Ca Taur, s-ar putea să ai mai mulți prieteni Fecioare sau Scorpion, iar ca Pești, s-ar putea să vezi mai mulți Raci în grupul tău de prieteni. Acestea fiind spuse, tendințele zodiacale au de-a face și cu câți oameni se nasc sub fiecare semn zodiacal, deoarece unele semne zodiacale sunt mai frecvente decât altele, pe baza unor date de naștere comune. Așa cum există cele mai comune semne zodiacale, există și semne zodiacale care sunt rare și un semn solar, în special, se întâmplă să fie cel mai rar semn zodiacal.

Cele 12 semne ale zodiacului vin toate cu un set de trăsături unice de personalitate și sunt speciale în felul lor. Dar nimic nu este la fel de special ca a fi cel mai rar. Care este cel mai rar semn zodiacal, te întrebi? Nu este nimeni altul decât Vărsătorul, care include persoanele născute între 20 ianuarie și 18 februarie.

Potrivit statisticilor, în ultimele trei decenii, în România, se nasc cei mai puțini copii în cea de-a doua decadă a lunii ianuarie, și luna februarie, astfel că este cea mai rară zodie întâlnită. Cea de-a doua zodie rar întâlnită din România este Berbec, care începe în data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie. Această tendință este valabilă atât la nivel european cât și la nivelul Statelor Unite ale Americii.

Fiind cel mai rar semn zodiacal, cei din zodia Vărsător sunt „cunoscuți a fi gânditorii unici ai zodiacului”. Ei sunt, de asemenea, considerați „inovatorii și inițiatorii unor perspective noi”.

Pe lângă faptul că este cel mai rar semn zodiacal, ceea ce diferențiază acest semn de celelalte 11 semne ale zodiacului este că „se știe că sunt partea apoasă a aerului”. Acest lucru le face persoane „logice, precum și intuitive”. Și, de asemenea, „au capacitatea de a vedea încotro se îndreaptă omenirea și de a face mișcări către progresul ei”.

Când vine vorba de compatibilitatea cu Vărsătorul, aceste semne tind să atragă și să fie atrase de alte semne de aer. Gemenii și Balanța tind să fie cei mai compatibili cu Vărsătorul, datorită faptului că sunt capabili să-și proceseze sentimentele prin comunicare și gândire.

La fel cum există cel mai rar semn zodiacal, există și un semn zodiacal care este cel mai comun. Fecioarele, care au fost concepute de Anul Nou în timpul sărbătorii și distracției, sunt cele mai comune semne ale zodiacului. Cei care s-au născut între 23 august și 22 septembrie sunt considerați Fecioare și sunt cunoscuți a fi muncitori, răbdători, analitici, amabili și harnici.

zodie bănuiai
Ophiuchus este a doua cea mai rara zodie

Ophiuchus ar putea fi, de asemenea, al doilea cel mai rar semn zodiacal

Cei mai mulți dintre noi cunoaștem doar cele 12 semne astrologice ale zodiacului, încă de când babilonienii au lansat pentru prima dată semnele zodiacului, cu peste 3.000 de ani în urmă. Aceste semne sunt Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești și se bazează pe 12 constelații de pe cerul nopții.

Când NASA a făcut câteva ajustări pe harta constelației în 2016, a adăugat o a 13-a constelație numită Ophiuchus și, astfel, a pus întrebarea: Există un al 13-lea semn zodiacal? Nu, NASA nu a inventat un nou semn zodiacal. De fapt, babilonienii erau conștienți de această constelație și pur și simplu au ales să nu o includă în grupul lor de semne zodiacale.

NASA a explicat motivul pentru care nu adaugă un al 13-lea semn al zodiacului: astrologia și astronomia nu sunt același lucru și doar pentru că o constelație suplimentară este adăugată pe hartă nu înseamnă că este adăugată și zodiacului.

Acestea fiind spuse, unii încă aleg să-l recunoască pe Ophiuchus ca al 13-lea semn zodiacal și, pentru că este rar folosit în lumea astrologiei, se crede, de asemenea, că este al doilea cel mai rar semn zodiacal. Cei care sunt născuți între 29 noiembrie și 17 decembrie ar fi considerați Ophiuchus deși, conform tradiționalelor 12 semne ale zodiacului, cei născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie sunt Săgetător. Acești indivizi Ophiuchus sunt „cunoscuti ca fiind fermecătorul zodiacului”fiind foarte perspicace și cunoscători, precum și magnetici și captivanți.