Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Anda Adam: care este numele ei complet, ce înălțime are, la ce vârstă s-a lansat în muzică, de ce s-a despărțit de soț după 6 ani de căsnicie

Totul despre Anda Adam: care este numele ei complet, ce înălțime are, la ce vârstă s-a lansat în muzică, de ce s-a despărțit de soț după 6 ani de căsnicie

Manolică Anca / 01.07.2021, 15:48

Totul despre Anda Adam. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzcă dance, pop și R&B de la noi, devenită celebră mai ales după Revoluție. Puțini știu, însă, că a lăsat studiile la Harvard pentru cariera în muzică din România. Iată tot ce nu știai despre frumoasa blondină.

Totul despre Anda Adam

Anda Adam, pe numele său complet Anda Angelica Adam, a devenit celebră încă de la o vârstă foarte fragedă. În 1999, la numai 16 ani, ea își începea colaborarea cu celebra trupă de atunci, R.A.C.L.A., alături de care a lansat un hit-ul „Nu mă uita”. Nu după mult timp, lansa alături de Marijuana piesa „Fete rele”, care i-a consolidat succesul pe piața muzicală.

Atunci când a devenit cunoscută la noi în țară, fanii săi au fost cuceriți de un amănunt foarte interesant din viața ei personală: adolescenta venea cu o cultură și o educație americane. Plecată de mică din România și stabilită, alături din părinți, în SUA, pentru o viață mai bună, Anda a ales să se întoarcă într-o Românie postcomunistă care a primit-o cu admirație și curiozitate. Așa cum chiar ea a povestit, peste ocean, ea ar fi trebuit să urmeze studiile la Harvard. În schimb, ea a ales muzica.

Anda Adam în tinerețe
Anda Adam în tinerețe

A pozat de două ori în reviste pentru adulți

Cântăreaţa a pozat de două ori într-o revistă pentru adulţi. În anul 2000, blondina a pozat în revista Playboy, dar pe atunci nu avea încă implanturi cu silicon. Anda a fost una dintre puţinele vedete autohtone care au primit şi o a doua ofertă de a poza în celebra revistă pentru adulți. În al doilea pictorial, cântăreaţa era mai matură, mai sexy şi mult mai provocatoare.

În vârstă de 41 de ani, frumoasa blondină se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, la care multe femei visează. Mignona cantăreață măsoară doar 1.63 m dar asta nu o face mai puțin sexy. Din contră, ea este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, pe care nu ezită să le afișeze adesea în costume de baie sau ținute sumare. În plină pandemie, ea se lăuda cu doar 56 de kilograme, greutate pe care o avea și în liceu.

Anda Adam arată demențial la 41 de ani
Anda Adam arată demențial la 41 de ani

Anda Adam și Sorin Nicolescu au ajuns la final de drum

Este oficial! După un mariaj de șase ani, Anda Adam și Sorin Nicolescu își iau rămas bun unul de la călălalt. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2015, și împreună au o fetiță pe nume Eveline. În tot acest timp, ea au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. La fel de discreți sunt și în privința motivului real al divorțului, pentru că niciunul dintre ei nu dezvăluie ce a dus la separarea dintre cei doi.

Anda Adam, alături de soțul și fiica lor
Anda Adam, alături de soțul și fiica lor

Deși artista se pare că s-a afișat deja în brațele noului iubit, Sorin Niculescu a ținut să precizeze că Anda este liberă să facă ce crede că este mai bine pentru ea, subliniind că pentru el va fi întotdeauna un om deosebit pentru el, fiind mai presus de toate mama fiicei lui. De asemenea, a ținut să precizeze că orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui și nu are de gând să își spele rufele în public.

„Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat fostul soț al blondinei, la Antena Stars.

De partea cealaltă, și artista a ținut să precizeze că cea mai importantă este fetița lor, Evelin, și a spus că va face tot ce îi va sta în putință pentru ca fetița ei să fie fericită.