Home » Life & Style » Știri mondene » 4 curiozități despre Cleopatra Stratan. De la fetița care îl aștepta pe Ghiță la tânăra mireasă. FOTO

4 curiozități despre Cleopatra Stratan. De la fetița care îl aștepta pe Ghiță la tânăra mireasă. FOTO

Manolică Anca / 23.08.2021, 16:42

Cleopatra Stratan a rămas în memoria tuturor cu apariţiile ei de pe vremea când era de-o şchioapă. În special, imaginea în care purta celebra rochiţă albă cu buline roşii, cărând o valiză cât ea de mare. Acesta a fost definitorie pentru fata cunoscutului Pavel Stratan. Iată câteva curiozități despre Cleopatra Stratan.

Curiozități despre Cleopatra Stratan

Celebră încă de la vârsta de numai trei anișori, pe când făcea furori cu interpretarea piesei Ghiță, Cleopatra Stratan a devenit deja o femeie măritată, la numai 18 ani. Copilul minune al muzicii româneşti care a devenit celebru şi în ţări precum Japonia, Spania sau Mexic, este astăzi o domnișoară extrem de frumoasă.

1. Cleopatra Stratan s-a născut pe data de 6 octombrie 2002, la Chișinău, în Republica Moldova. Este o cântăreață și actriță cu dublă cetățenie: moldovenească și română.

2. De-a lungul anilor, artista a trecut printr-o frumoasă transformare, ajungând o domnișoară în toată regula. Tânăra artistă, care a impresionat pe toată lumea cu hit-ul „Ghiță”, pe când era doar o copilă, are astăzi 1,80 metri înălțime, depășindu-l chiar pe tatăl său.

Micuța Cleopatra Stratan
Micuța Cleopatra Stratan

3. Cleopatra Stratan cea mai tânără persoană care a obținut vreodată un succes comercial. Asta grație albumului pe care l-a scos în 2006, pe când avea vârsta de trei ani, intitulat: „La vârsta de 3 ani”. Însă asta nu este tot, pentru că ea are în palmares șase recorduri mondiale:

  • cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes
  • cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros
  • cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă
  • cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV
  • cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe locul 1 la nivel naţional
  • cel mai tânăr cântăreţ de succes.

4. Mai mult, din anul 2008, Cleopatra are şi propria păpuşă, iar din anul următor a fost inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

De la fetița care îl aștepta pe Ghiță la tânăra mireasă

Cu aproape un an în urmă, în luna octombrie, Cleopatra Stratan și Edward Sanda uimeau o țară întreagă, la petrecerea ei de majorat. Edward i-a pus atunci marea întrebare „Vrei să fii soția mea?” și, fără a sta prea mult pe gânduri, având deja și binecuvântarea părinților, tânăra a acceptat imediat. Și iată că de câteva zile este deja doamna Sanda.

Sâmbătă, 14 august 2021, Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă şi cel mai frumos vis al ei a devenit realitate. Şi-a dorit ca Edward Sanda să fie primul şi ultimul bărbat din viaţa ei, motiv pentru care au decis să nu mai aștepte și să transforme inocenta poveste de iubire, în căsnicie.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cei doi avut o nuntă desprinsă parcă din basme. Asta având în vedere că cei doi s-au căsătorit civil în aer liber, peisajul a fost unul de vis. Lângă o boltă elegantă cu trandafiri albi și în fața invitaților pentru care au fost pregătite scaune albe, cei doi au spus „Da”. Alături le-au fost familiile și prietenii apropiați.

O săptămână mai târziu, cei doi au ajuns și în fața altarului, unde şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia a fost una intimă şi modestă şi fără naşi, aşa cum au şi anunţat că intenţionează să o facă. Pentru acestă zi specială, Cleopatra adori să fie cât mai naturală, optând pentru o rochie simplă de vară, albă şi balerini aurii. Eduard a renunțat și el la clasicul costum de mire și la cămașă, alegând un costum albastru purtat cu tricou şi pantofi sport.

Păreri împărțite despre nunta cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan

În privința relației dintre cei doi, părerile au fost împărțite. Unele guri spun că ea este prea tânără pentru o căsătorie, având în vedere că nu are nici 19 ani.

Comentarii au fost și în ceea ce privește discreția lor, fanii fiind foarte curioși să afle toate dedesubturile relației și a organizării evenimentului. Și faptul că au optat să nu aibă nași de cununie a născut multe comentarii, unele dintre ele chiar răutăcioase. De aceea, Edward Sanda a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care vorbesc despre alegerile lor.

Mesajul transmis de Edward Sanda
Mesajul transmis de Edward Sanda