Home » Life & Style » Știri mondene » 7 vedete din România și din afară, care au avut probleme cu drogurile și alcoolul

7 vedete din România și din afară, care au avut probleme cu drogurile și alcoolul

Violeta Badea / 08.06.2021, 15:03

Vedete din România și din afară, care au ajuns în vizorul autorităților. Cazul lui Fulgy, care are probleme cu drogurile și a fost internat la spitalul de psihiatrie, nu este singurul din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, mai multe vedete s-au confruntat cu situații de acest fel. În acest material vă vom dezvălui câteva vedete din România și din afară, care au avut probleme cu drogurile și alcoolul.

7 vedete din România și din afară, care au avut probleme cu drogurile și alcoolul

Banii și celebritatea au și ele un preț, mai ales dacă acestea vin în perioada adolescenței. Cel mai recent caz este cel al lui Fulgy, fiul lui Ioniță și Viorica de la Clejani. Multe vedete din România sau cunoscute la nivel internaţional au recunoscut că s-au confruntat cu astfel de probleme.

Unele s-au confruntat cu dependența de droguri, în timp ce altele și-au încecat amarul în alcool. Și pentru că e foarte greu să ieși dintr-o asemenea situație, multe celebrități au ajuns şi la dezintoxicare. Iată câteva vedete din România și din afară, care au avut astfel de probleme.

Fulgy
Fulgy

1. Fulgy

Fulgy, în vârstă de 23 de ani, a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București, după ce a fost ridicat de polițiști de acasă. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a fost foarte agresiv și a adresat injurii oamenilor legii, motiv pentru care a ajuns în unitatea medicală pentru a primi tratamente de specialitate.

Cel care l-a reclamat a fost chiar tatăl său, fiind supărat după ce Fulgy l-a amenințat în mediul online. Săptămâna trecută, fiul Clejanilor a fost găsit drogat la volan, iar pentru acest lucru i s-a deschis un dosar penal și a rămas fără permisul auto.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare, se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit site-ului Antena 3.

În ciuda scandalului uriaș în care este implicat Fulgy, Viorica își apară fiul ca o leoaică. Aceasta a postat un mesaj de susținere pentru băiatul său. Artista își arăta dragostea nemărginită pe care o are pentru acesta și se abține de la alte comentarii.

Fulgy e puiul meu, indiferent de ceea ce se întâmplă. Și va rămâne până voi închide ochii, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Și tatăl băiatului a făcut declarații pe baza acestui subiect. Ioniță de la Clejani spune că nu și-a reclamat fiul la Poliție. El are și o explicație pentru comportamentul lui Fulgy.

Ioniță e de părere că fiul său a recurs la acest comportament pentru a se promova de fapt.

Nu s-a ajuns la poliție, poliția a venit acasă să îi ia o declaratie, nu am chemat eu poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. Se uita foarte multe la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Eu mi-am scris aici câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova. Se vorbește doar despre Fulgy și atât.

Când apeși F pe Google, îți apare Fulgy. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Presa le sucește, le înflorește. El este de două-trei zile în conflict cu poliție. Sâmbătă i-au luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat. Aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat, da la momentul acesta s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el, a declarat Ioniță, în timpul emisiunii lui Măruță, de la PRO TV.

Aceasta este explicația oferită de celebrul artist publicului pentru comportamentul scandalos al fiului său din ultima perioadă.

2. Cheloo

În anul 2016, Cheloo a fost ridicat și el de mascați și adus la audieri în fața procurorilor DIICOT, bănuit că fi consumat sau chiar comercializat droguri. Oamenii legii, au găsit în casa juratului de la iUmor cantități importante de cannabis. Ulterior, artistul a recunoscut că a făcut trafic de droguri și a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Eminem
Eminem

3. Eminem

În trecut, îndrăgitul rapper s-a confruntat cu dependența de droguri și de alcool. Deși au trecut 13 ani de când a renunțat la ele, Eminem este vizibil marcat ori de câte ori povestește despre experiențele groaznice prin care a trecut. Artistul a vorbit deschis despre propria experiență cu drogurile și despre cum a supraviețuit unei supradoze, în cadrul unui nou documentar, numit „How To Make Money Selling Drugs”.

4. Britney Spears

Britney Spears a cunoscut celebritatea încă din adolescență, dar a luat și câteva decizii greșite. Artista a început să bea de la 13 ani, iar la 15 ani era consumatoare de droguri. Britney Spears a ajuns de nerecunoscut din cauza acestor substanțe, iar vedeta de altădată a devenit doar o umbră.

Adrian Mutu
Adrian Mutu

5. Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români, dar această celebritate l-a împins la greșeli. Fostul jucător al naționalei a fost depistat, în anul 2004, că a consumat cocaină. Din acest motiv, atacantul și-a pierdut contractul important pe care îl avea cu echipa Chelsea din Marea Britanie.

6. Sișu

În anul 2003, Tudor Sișu din trupa La Familia ajungea pentru prima oară după gratii, după ce au fost descoperite droguri în apartamentul său. În anul 2005, acesta a fpst eliberat, dar la un an distanță a ajuns din nou după gratii. În prezent, artistul susține că a trecut peste această dependență cu ajutorul muzicii și al lui Dumnezeu.

Angelina Jolie
Angelina Jolie

7. Angelina Jolie

Frumoasa actriță a recunoscut că a încercat toate tipurile de droguri, deoarece a suferit din cauza absenței tatălui, a hărţuirilor şi a jignirilor pe care le primea de la colegii de la şcoală. De asemenea, Angelia Jolie ar fi fost foarte afectată din cauza problemelor de sănătate. Actrița a scăpat de această dependență datorită rolului pe care l-a primit pentru Lara Croft.