Home » Life & Style » Știri mondene » Andreea Esca, noi detalii din culisele MasterChef 2024! Când îi vedem din nou la PRO TV pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Andreea Esca, noi detalii din culisele MasterChef 2024! Când îi vedem din nou la PRO TV pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Ioncea Iulian / 17.06.2024, 09:55

În curând, așteptarea va lua sfârșit, iar Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor putea fi văzuți din nou la PRO TV.

Cei trei celebri bucătari au anunțat în această primăvară că au semnat din nou cu emisiunea care i-a făcut faimoși: MasterChef. Asta după ce în toamna anului trecut renunțaseră la contractul cu Antena 1, posta TV care i-a și dat în judecată, pe motiv că nu și-au onorat până la final contractul și că nu au mai vrut să participe la filmările Chefi la Cuțite.

Încă de când s-au întors la PRO TV și au anunțat că vor face parte din juriul MasterChef, fanii au fost nerăbători să afle când vor reveni pe micile ecrane Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

MasterChef revine în toamnă la PRO TV

Recent, într-un interviu pe care cei trei bucătari i l-au oferit Andreei Esca în studioul Știrilor PRO TV, publicul a aflat și când revine MasterChef la TV.

Chiar dacă nu au oferit o dată exactă de lansare a emisiunii, atât cei trei bucătari, cât și prezentatoarea știrilor au dezvăluit că MasterChef revine la PRO TV în această toamnă. Astfel, atunci vor putea fi văzuți din nou pe micile ecrane și Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu!

„Hai să încheiem așa, spunându-le oamenilor să se uite la MasterChef, din toamnă, la Pro TV”, a spus Andreea Esca, în cadrul interviului pe care l-a avut cu cei trei chefi.