Home » Life & Style » Știri mondene » Câștigător Survivor 2021. Cine este Zanni, tânărul care a câștigat premiul cel mare al emisiunii de la Kanal D. Povestea impresionantă

Câștigător Survivor 2021. Cine este Zanni, tânărul care a câștigat premiul cel mare al emisiunii de la Kanal D. Povestea impresionantă

Alexandru Cazacu / 12.07.2021, 12:05

După șase luni de competiție, Survivor România 2021 și-a desemnat câștigătorul, Zanni reușind să își adjudece atât trofeul, dar și marele premiu în valoare de 250.000 de lei. Cu toate acestea, haideți să vedem cine este Zanni, câștigătorul emisiunii de la Kanal D.

Câștigător Survivor 2021. Cine este Zanni, tânărul care a câștigat premiul cel mare al emisiunii de la Kanal D

În marea finală a competiției ”Survivor România 2021”, Zanni a fost votat de un număr foarte mare de fani, ajungând campionul concursului de la Kanal D. Pe lângă trofeul competiției, tânărul va merge acasă și cu premiul în valoare de 250.000 de lei.

Cu toate acestea, Zannidache are o poveste de viață dramatică, fiind abandonat de părinți când era foarte mic. El a crescut prin orfelinate, fiind dat afară adesea din cămine din cauza comportamentului său. Vrând să evolueze, Zanni și-a luat viața în piept și a încercat mai multe meserii de-a lungul timpului, câștigând primii bani făcând tatuaje. De asemenea, el a lucrat ca și frizer, dar și la o pizzerie.

”Am copilărit până la șase ani într-un orfelinat. Zilele treceau fără să facem nimic, dar eu avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate: am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, povestea Zanni, potrivit click.ro.

Câștigător Survivor 2021. Cine este Zanni, tânărul care a câștigat premiul cel mare al emisiunii de la Kanal D
Câștigător Survivor 2021. Cine este Zanni, tânărul care a câștigat premiul cel mare al emisiunii de la Kanal D

Cum a ajuns Zanni să-l cunoască pe Alex Velea

În cadrul unui interviu, Zanni a povestit cum a ajuns să îl cunoască pe Alex Velea. Se pare că viața i-a zâmbit atunci când artistul i-a răspuns.

”Apoi am spus să mă fac DJ și am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe YouTube și am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obișnuit și mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu și eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenția, să-l frapez. I-am scris așa ”dă-mi putere, ca să dau și eu mai departe”, a declarat Zanni in emisiunea lui Pepe de pe YouTube.

Ei bine, de când Alex Velea i-a răspuns lui Zanni, viața acestuia s-a schimbat, fiind susținut necondiționat de celebrul artist și de iubita acestuia, Antonia. Ba chiar mai mult de atât, se pare că Alex și Antonia au luat legătura cu Zanni de mai multe ori, în timpul competiției Survivor România 2021, când ceilalți concurenți primeau mesaje de la familiile și apropiații lor, potrivit wowbiz.ro.

Ce va face Zanni cu banii de la Survivor

După cum spuneam mai sus, pe lângă trofeul Survivor, Zanni a câștigat și suma de 250.000 de lei. Tânărul câștigător al concursului a dezvăluit ce va face cu banii câștigați din competiție. Se pare că dorința lui cea mai mare este să se stabilească la casa lui.

”Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Faimosul în finala ”Survivor România”.