Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani a încasat Nicoleta Luciu pentru apariția din Playboy

Câți bani a încasat Nicoleta Luciu pentru apariția din Playboy

Pană Emanuela / 27.09.2021, 10:35

Încă de la începuturile carierei sale, Nicoleta Luciu și-a promovat o imagine seducătoare, pe care și-a păstrat-o peste ani, chiar și după ce a născut. În prezent, vedeta este mamă a patru copii, dintre care și tripleți, cărora se dedică în totalitate. Frumoasa brunetă s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită la Miercurea Ciuc, alături de soțul său, Zsolt Csergo, și de familia lor. În trecut însă, în anii tinereții, Nicoleta Luciu a pozat pentru poate cea mai populară revistă pentru adulți – „Playboy“, iar pretențiile sale în ceea ce privește remunerația nu ar fi fost niciodată „exagerate“. Mai multe detalii, în continuare.

Câți bani a primit Nicoleta Luciu să pozeze în Playboy

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul autohton, trecerea timpului și înaintarea în vârstă fiind de partea ei, căci vedeta continuă să aibă aceleași trăsături frumoase ca în tinerețe. În anii 2000, frumoasa șatenă punea pe jar mintea bărbaților, având șase apariții în revista pentru adulți, „Playboy“.

În ciuda faptului că a fost singura vedetă ale cărei poze nu au avut nevoie de retușuri, primul pictorial al soției lui Csergo s-a dovedit a fi un eșec. Prima apariție a Nicoletei Luciu în „Playboy“ s-a lăsat cu multe emoții, după cum povestea cu ceva ani în urmă fostul director editorial al revistei. Potrivit lui, Nicoleta Luciu s-a prezentat la negocieri alături de iubitul ei de la acea vreme, Dinu Maxer.

Iubitul ei de atunci nu a fost de acord ca Nicoleta să pozeze. I-am spus pur și simplu să-l trimită acasă. I-am zis că dacă ăsta rămâne, eu plec“, și-a amintit Dan Silviu Boerescu, într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Pentru a-l liniști pe iubitul gelos, Nicoleta Luciu îi făcea acestuia o promisiune chiar pe coperta revistei: „Voi fi femeia unui singur bărbat“. Câțiva ani mai târziu, vedeta și-a schimbat părerea, însă la vremea respectivă această declarație i-a hrănit orgoliul lui Maxer.

După cum am amintit și mai sus, primul pictorial al actriței „a fost un eșec“, după cum a declarat, dezamăgit, fostul director al revistei Playboy. În ceea ce privește cel de-al doilea pictorial, cu Nicoleta în rol de lesbiană, alături de Cosmina Păsărin, lucrurile au stat complet diferit. „Un pictorial de legendă“, așa îl descrie Boerescu.

Pentru curioșii care cu siguranță se întreabă câți bani a primit Nicoleta Luciu pentru aparițiile sale în „Playboy“, menționăm că, potrivit fostului director al revistei de pictoriale nud, aceasta „nu a avut niciodată pretenții exagerate“.

Citește și: 7 vedete din România și din afară, despre metodele prin care își câștigau banii înainte de a ajunge celebre. Ce meserii au avut cele mai îndrăgite staruri

Dezvăluiri din culisele revistei pentru adulți

Tot Dan Boerescu este cel care a dezvăluit și ce sume au primit câțiva dintre „iepurași“ pentru a renunța la haine, printre care se numără și focoasa brunetă. În ciuda faptului că a avut șase apariții, Nicoleta Luciu a primit până în 20.000 de dolari.

Prin urmare, am putea conchide că, în ciuda speculațiilor, Nicoleta Luciu nu s-a îmbogățit de pe urma aparițiilor sale în revista pentru adulți.

 Nu cred că a strâns în total 20.000 de euro din cele șase apariții“, a spus Boerescu.

Nicoleta Luciu, modelul favorit al lui Dan Boerescu

Rămâne modelul meu favorit. E ceva inexplicabil. Cu mine a lucrat mereu naturală. Nu o photoshopam deloc, nu aveam la ce, nu aveai ce modifica. Era perfectă și trecea testul creionului“, a mai povestit fostul redactor-șef al popularei reviste.