Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani câștigă cântăreața Theo Rose pentru un recital de 45 de minute. Tariful crește în funcție de durata spectacolului

Câți bani câștigă cântăreața Theo Rose pentru un recital de 45 de minute. Tariful crește în funcție de durata spectacolului

Manolică Anca / 05.08.2021, 14:07
Câți bani câștigă cântăreața Theo Rose pentru un recital de 45 de minute. Tariful crește în funcție de durata spectacolului

Theo Rose este una din vedetele vremii care a uimit pe toată lumea cu talentul și dezinvoltura sa, așa că nu este de mirare că a reușit să devină atât de rapid cunoscută și apreciată. Iar acest lucru i-a adus o mulțime de beneficii: are o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare și o mulțime de fani care își doresc să o invite sau să participe la cântările sale. Iată câți bani câștigă cântăreața Theo Rose pentru un recital de 45 de minute. Nu oricine și-o poate permite!

Câți bani câștigă cântăreața Theo Rose pentru un recital de 45 de minute

Theo Rose a devenit unul dintre artiștii preferați ai românilor cu bani atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment. Fie că este vorba de nuntă, botez sau o zi onomastică, tânăra artistă se află în topul preferințelor românilor, la numai 23 de ani. Acest lucru a determinat-o pe cântăreață să își mărească pretențiile financiare, ajungând la sume destul de mari, pe care nu oricine și le poate permite.

Recent, s-a aflat câți bani câștigă cântăreața Theo Rose pentru un recital de 45 de minute. Suma este una foarte frumușică, pe care, spun unii, o merită din plin. Astfel, tânăra artistă cere pentru o reprezentație nu mai puțin de 4.000 de euro.

Pretențiile financiare cresc în anumite condiții

Bineînțeles, pretențiile financiare cresc în funcție de anvergura și durata spectacolului pe care se obligă prin contract să-l facă. Pentru două concerte a câte 45 de minute, Theo Rose cere 5.000 de euro, în timp petrecăreții care vor să o asculte cântând o noapte întreagă trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 6.000 de euro.

Theo Rose cere câteva mii de euro pentru un concert de 45 de minute
Theo Rose cere câteva mii de euro pentru un concert de 45 de minute

Show-ul este, în toate situațiile, garantat de Theo Rose. De asemenea, important de menționat este faptul că, în Capitală, artista și echipa sa nu solicită cazare. În schimb, organizatorul trebuie să asigure o masă special rezervată pentru ea, colegii de trupă, manager și restul oamenilor din staff. Aceste informații au fost confirmate chiar de către Cătălin Rotaru, impresarul cântăreței.

Colaborarea cu Florin Salam i-a adus un boost de imagine

Florin Salam este, de departe, cel mai cunoscut nume din breaslă cu care a colaborat până în prezent. Astfel, veniturile obținute au început să se rotunjească simțitor, în special datorită faptului că foarte mulți oameni înstăriți  au ajuns să o placă atât de tare încât nu mai fac nicio petrecere fără prezența ei. În doar câteva luni, artista a adunat o mică avere.

„Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, a declarat Theo Rose.