Home » Life & Style » Știri mondene » Câți soți a avut Britney Spears și cine este Sam Asghari, actualul ei logodnic

Câți soți a avut Britney Spears și cine este Sam Asghari, actualul ei logodnic

Cojocaru Cristian / 13.09.2021, 15:14
Câți soți a avut Britney Spears și cine este Sam Asghari, actualul ei logodnic

Cântăreața Britney Spears a anunțat în data de 12 septembrie că s-a logodit cu Sam Asghari. Află cine este bărbatul din viața artistei și cum a început povestea celor doi.

Britney Spears s-a logodit

Cunoscuta artistă a făcut cunoscută această veste în data de 12 septembrie, chiar pe contul ei de Instagram. Celebra cântăreață a postat un videoclip în care apare împreună cu logodnicul ei, Sam Asghari dar în care arată și inelul cu diamante primit. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 12 ani, Briteny având 39 de ani.

Cei doi au oficializat relația la începutul anului 2017, însă cei doi s-au cunoscut cu câteva luni înainte de a face public acest lucru. Britney l-a cunoscut pe Sam pe platourile de filmare a unui videoclip, iar acum, se pare că lucrurile se îndreaptă spre un făgaș cât se poate de serios. Vedeta nu este însă la prima ei logodnă.

Britney a ajuns de două ori la altar. Dacă prima dată aceasta se căsătorea cu iubitul său din copilărie, Jason Alexander, cea de-a doua oară a spus ”DA!” lui Kevin Federline care este și tatăl copiilor ei. După un Revelion în Las Vega, vedeta șoca pe toată lumea cu primul său mariaj, atunci când la miezul nopții și sub influența băuturilor alcoolice s-au hotărât să oficializeze relația.

„A fost nebunie curată! Ne uitam unul la altul şi ne-am propus să facem ceva nebunesc. «Hai să ne căsătorim, aşa, doar de chichi!»”, a dezvăluit mirele pentru Access Hollywood.

La acea vreme, artista a plătit suma de 70 de dolari pentru a accepta să devină soție în Capela Albă din Las Vegas, în data de 3 ianuarie 2004. Desigur, după ce aburii lui Bachus nu și-au mai făcut efectul și, după cum era de așteptat, la 55 de ore mai târziu vedeta a cerut anularea căsătoriei.

Britney Spears
Britney Spears a anuntat marele eveniment pe pagina sa de Instagram

Cine este Sam Asghari

Rateul din căsnicie nu a determinat-o pe Britney Spears să renunțe la ideea de a se mai căsători. Chiar în același an, cântăreața a ajuns din nou în fața altarului cu nimeni altul decât Jason Federline, după ce s-au cunoscut pe ringul de dans al unui club hollywoodian. Se pare că Britney a fost cea care a spart gheața cu propunerea.

”Dintr-o dată l-am întrebat dacă ar avea chef să se însoare, după care l-am întrebat dacă ar vrea să fie soţul meu. El mi-a spus că nu, pentru că nu era modul corect de-a ne logodi”, a mărturisit cântăreaţa pentru People.

La o săptămână distanță, Federline venea deja cu inelul de logodnă. 30 dintre apropiații lor au fost suprinși de mariajul celor doi după ce au fost invitați la eveniment în cadrul casei din Studio City. Cei doi soți au încheiat căsnicia la trei ani distanță și deși vedeta a declarat la acea vreme că nu va mai ajunge în fața altarului, se pare că cel mai recent anunț al acesteia lasă de înțeles că tot acolo ar putea ajunge.

Prințesa muzicii pop a primit un inel de logodnă din partea lui Sam Asghari cu care formează o relație de cinci ani. Asghari conduce Asghari Fitness, care oferă membrilor programe de antrenament personalizate și planuri de masă personalizate. De asemenea, își actualizează în mod regulat Instagramul cu fotografii cu el.

Potrivit Men’s Health, Asghari s-a născut la Teheran, Iran, ca fiind cel mai mic dintre cei patru copii. În cele din urmă, a imigrat în America, stabilindu-și rădăcinile în Los Angeles împreună cu tatăl său, când avea 12 ani. El a spus revistei: „A trebuit să-mi părăsesc prietenii și familia cu care eram foarte apropiat și știam că mă îndepărtez și nu mă mai întorc niciodată”.

Asghari s-a alăturat echipei de fotbal din liceul său și a participat ulterior la un program de fotbal la Universitatea din Nebraska-Lincoln, dar a încetat chiar înainte de a împlini primul an de carieră sportivă. A continuat să cânte la Moorpark College din Los Angeles.