Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a făcut o filipineză după ce a ajuns în România: „Am o minte deschisă, am încercat”

Ce a făcut o filipineză după ce a ajuns în România: „Am o minte deschisă, am încercat”

Redactia Știri / 27.05.2024, 15:53
Ce a făcut o filipineză după ce a ajuns în România: „Am o minte deschisă, am încercat”

În ultimii ani, tot mai multe persoane din Asia se mută în România, în speranța că vor câștiga mai mulți bani decât în țările lor.

Deja devenită o obișnuință, vedetele își iau bone filipineze pentru copii, astfel că foarte multe femei din Filipine au ajuns să lucreze în țara noastră.

Recent, pe TikTok s-a viralizat un clip video în care o tânără care se recomandă pe celebra rețea drept „joyfulmihailescu” vorbește în termeni laudativi despre România.

Așa cum reiese din profilul ei, tânăra din Filipine nu doar că s-a mutat în România, dar s-a și căsătorit cu un conațional de-al nostru. Iar în clipul video ea ne spune ce iubește la țara noastră.

Ce iubește o filipineză la România

„Primul lucru este vremea! Iubesc vremea românească, te poți bucura de toate cele patru anotimpuri. Am fost în Marea Britanie și, credeți-mă, vremea de acolo este nebună, au doar două anotimpuri.

Al doilea lucru este mâncarea! Mâncarea din România este una dintre cele mai bune. Când am venit prima dată aici, mi-a fost atât de greu să mă acomodez cu mâncarea. Dar, pentru că am o minte deschisă, am încercat fiecare mâncare și, din această cauză, am învățat să iubesc sarmalele și toate ciorbele. Totuși, sunt alimente pe care nu le-am experimentat încă, dar sper să pot face asta.

Trei… Iubesc tradiția românească, am crescut practicând o mulțime de obiceiuri, am putut vedea că România și Filipine sunt foarte asemănătoare și îmi place asta.

Patru… Aici puteți mânca legume proaspete, mai ales vara. Și, așa cum am spus, am fost în Anglia și mi-a fost atât de greu să găsesc produse proaspete. Aici poți să ai curtea din spate cu roșii proaspete, castraveți.

Și cinci… Ceea ce mai iubesc la România sunt oamenii”, a spus filipineza pe TikTok.

@joyfulmihailescu Romania is ❤️#romania #pinayinromania🇵🇭🇷🇴 #fyp #romanianfood ♬ original sound – Mihailescu Joy