Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată acum Erika Eleniak, unul dintre simbolurile serialului Baywatch. FOTO

Ce face și cum arată acum Erika Eleniak, unul dintre simbolurile serialului Baywatch. FOTO

Manolică Anca / 02.10.2021, 15:00

A interpretat-o pe Shauni McClain, vreme de trei sezoane, în „Baywatch”, și a devenit unul dintre simbolurile serialului. Cu farmecul și trupul său zvelt a atras atenția tuturor bărbaților. La aproape trei decenii de la prima apariţie în costumul roşu de baie, Erika Eleniak nu pare să se fi schimbat prea mult. Iată ce face și cum arată în prezent, la cei 52 de ani.

Erika Eleniak, unul dintre simbolurile serialului Baywatch

Erika Eleniak s-a născut în 1969 în Glendale, California și, cu toate că a avut o mulțime de apariții în diverse filme și emisiuni TV de-a lungul anilor, majoritatea o știm ca fiind actrița care a dat viață personajului Shauni McClain în Baywatch. Renumita scenă în care aleargă spre plajă a transformat-o în una eroinele plajelor californiene, același lucru fiind valabil și pentru Pamela Anderson sau Yasmine Bleeth.

Frumoasa actriță și-a început cariera artistică atunci când a apărut într-o simplă reclamă. Publicul a îndrăgit-o din prima clipă grație aspectului său fizic de invidiat, numind-o „fata drăguţă de la Hollywood”. Avea numai 12 şi, la scurt timp de atunci, ea a primit un rol în filmul „E.T. The Extra-Terrestrial”. Au urmat apoi roluri în „The Blob” şi în diferite seriale TV, inclusiv în „Charles in Charge”, pentru ca opt ani mai târziu, la 20 de ai, să primească rolul lui Shauni din serialul Baywatch.

Erika Eleniak, unul dintre simbolurile serialului Baywatch
Erika Eleniak, unul dintre simbolurile serialului Baywatch

A renunțat atunci când nu s-a mai regăsit în serial

Deşi ajunsese pe culmile succesului, Erika Eleniak a decis să părăsească proiectul „Baywatch” pentru că nu îi mai plăcea direcţia în spre care se îndrepta scenariul serialului. Rolul ei a fost preluat la scurt timp de o altă blondă celebră, Pamela Anderson, despre care Eleniak a avut numai cuvinte de laudă. Ea a spus că Pamela era perfectă pentru rolul din film şi spunea, la vremea respectivă, că este sigură că publicul o s-o îndrăgească.

Ulterior, una dintre marile dorinţe ale Erikăi a fost să joace cu actori de seamă, precum Steven Seagal, iar acest lucru s-a și întâmplat. În anul 1992, Erika a început să lucreze cu el, dar şi alte nume mari, precum Gary Busey sau Tommy Lee Jones. Până astăzi, ea a apărut în zeci de filme şi emisiuni TV, precum „Under Siege”, „CSI: Miami”, „The Beverly Hillbillies”, „Desperate Housewives” sau „Chasers”.

Erika Eleniak are 52 de ani
Erika Eleniak are 52 de ani

Ce face și cum arată acum Erika Eleniak din Baywatch

Deşi în prezent nu mai este la fel de populară în ochii publicului, trăsăturile blondei superbe cu ochi albaştri s-au păstrat ca la 20 de ani. Cu ajutorul lor a cucerit publicul în anii ’90, fiind una dintre cele mai elegante personaje din „Baywatch”. La 52 de ani, ea se ocupă de două noi proiecte cu care se pregăteşte să iasă în faţa publicului, ambele urmând a fi lansate în anul 2022. Totodată, ea este profesor de actorie la o şcoală pentru tineri talentaţi.

De asemenea, Erika Eleniak muncește și la proiecte care promovează modalități de dezvoltare a încrederii în sine şi partea spirituală a vieţii. Ea are un podcast numit „The Spiritual Alchemy Podcast with Erika”, prin intermediul căruia actriţa împărtăşeşte filozofiile şi metodele care i-au dat putere să îşi găsească echilibrul interior, prin care a atras lucrurile pozitive în viaţa ei. Ea acoperă teme precum legătura trupului cu spiritul, construirea relaţiilor sănătoase, cum să fii recunoscător.