Home » Life & Style » Știri mondene » Cinci vedete care s-au împăcat după divorț. Aceste cupluri din țară și din afară și-au dat a doua șansă

Cinci vedete care s-au împăcat după divorț. Aceste cupluri din țară și din afară și-au dat a doua șansă

Alexandru Cazacu / 06.09.2021, 13:07

Într-o relație pot exista atât momente bune, cât și rele, iar acest lucru este valabil și în cazul celebrităților. Noi îți vom prezenta în următoarele rânduri o serie de vedete care s-au împăcat după ce au decis să divorțeze.

Vedete care s-au împăcat după divorț

De obicei, oamenii se căsătoresc din dragoste, însă uneori, din diferite motive, unele cupluri decid să meargă pe căi separate. Cu toate acestea, câteodată, cei care se despart decid ulterior să se împace. În aceste situații au fost și unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume, care deși au divorțat, ulterior s-au împăcat. Haideți să vedem care sunt aceste celebrități.

Melanie Griffith și Don Johnson

Povestea de iubire dintre Melanie Griffith și Don Johnson a început prin 1971, când după câteva luni de relație, cei doi actori au decis să își unească destinele. Cu toate acestea, căsnicia acestora s-a destrămat după doar cinci ani, iar în 1976, celebrii actori au divorțat. Ei bine, după 12 ani de zile, Melanie și Don au hotărât să se căsătorească pentru a doua oară, după care au avut și o fiică, Dakota. Din nefericire, actorii s-au separat din nou.

Eminem și Kimberly Anne Scott

Dragostea dintre Eminem și Kimberly a luat naștere când aceștia aveau vârste foarte fragede. Adică pe la sfârșitul anilor ’80, când celebrul cântăreț avea vârsta de 15 ani, iar Kimberly doar 13 ani. Ei bine, mai târziu, în 1995 se naște Hailie, fiica celor doi.

Eminem și Kimberly Anne Scott s-au căsătorit patru ani mai târziu, în anul 1999. Cu toate acestea, după doar doi ani de căsnicie, cei doi au divorțat. Ei bine, se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, drept dovadă, Eminem și Kimberly s-au recăsătorit. Însă nici de această dată mariajul lor nu a durat prea mult, deoarece ei s-au despărțit după doar 41 de zile.

Cinci vedete care s-au împăcat după divorț
Vedete care s-au împăcat după divorț – Eminem și Kimberly Anne Scott

Gladys Portugues și Jean-Claude van Damme

Celebrul star de la Hollywood a luat-o de soție prima oară pe Gladys Portugues în anul 1987, iar din căsnicia lor au rezultat doi copii. Mai exact, este vorba despre Kristopher și Bianca Van Varenberg. Spre uimirea tuturor, cei doi s-au despărțit după doar cinci ani de mariaj. Cu toate acestea, în 1999, după ce au avut și alți parteneri, ei au decis că este cazul să se recăsătorească.

Pamela Andreson și Rick Salomon

Cu siguranță, Pamela Anderson este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. În 2007, ea s-a căsătorit cu Rick Salomon, însă doar după câteva luni, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Cu toate acestea, se pare că sentimentele dintre cei doi au fost destul de puternice, deoarece după șase ani de zile s-au recăsătorit. Din nefericire, nici de această dată căsnicia nu a durat prea mult, pentru că au divorțat din nou.

Oana Roman și Marius Elisei

Se pare că împăcările sunt la modă și în rândul vedetelor din România. Acum câteva luni de zile, Oana și Marius au decis să divorțeze. Cu toate acestea, ei s-au împăcat acum, iar din câte se pare se iubesc ca la început de relație. Asta o arată și faptul că în urmă cu câteva zile, Oana i-a făcut o declarație de dragoste lui Marius.

”Gestul ăsta de tandrețe când iei obrazul în palmă, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui . Cu bune și rele, este singurul om din viața mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seară lângă el cu sentimentul ca sunt protejată și am ales corect cu sufletul” a scris Oana Roman pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Marius Elisei.