Home » Life & Style » Știri mondene » Top 4 vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Top 4 vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Manolică Anca / 13.07.2021, 13:31
Top 4 vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Nunta este, cu siguranță, unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Și dacă unii încep pregătirile pentru marele eveniment cu doi ani înainte, alții nu au stat prea mult pe gânduri și au dus totul la alt nivel. Iată câteva vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului. Ce au făcut după ce s-au trezit din beție.

Vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului

Nunta este cea mai importantă zi din viaţa tuturor, însă pentru unii actori, sportiviti, muzicieni este ziua pe care ar vrea să o uite cât mai repede. Multe vedete au ales să facă nunta în Las Vegas sau pe plajă, într-un cadru spectaculos la care toată lumea ar visa, însă ghidați parcă mai mult de cantitatea de băutură consumată înainte de a deveni soţ şi soţie. Asta dacă stăm să ne gândim că unii au anulat mariajul imediat după ce s-au trezit din mahmureală.

  • Nicolas Cage

Nicolas Cage s-a căsătorit cu Erika Koike pe 23 martie 2019, în mai puţin de un an de relaţie. După numai patru zile, el cerea anularea mariajului pe motiv de fraudă. Potrivit documentelor publicate de TMZ, „Koike i-a sugerat lui Cage să se căsătorească, iar actorul a acţionat din impuls, fără să-şi dea seama de impactul acţiunilor sale”. Și dacă te întrebi ce l-a bulversat atât de mult pe star, ei bine, se pare că el consumate prea mult alcool. Imediat ce i-a tercut mahmureala, Nicolas s-a certat cu soția lui ore întregi în hotelul din Las Vegas în care se cazaseră după nuntă. Iar certurile au ținut până a reuşit să obţină, într-un final, anularea cea mult dorită.

  • Vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului. Pamela Anderson

Pamela Anderson și Tommy Lee
Pamela Anderson și Tommy Lee

Cu siguranță, nu prea mulți ar îndrăzni să spună DA după numai patru zile de relație. Însă, se pare că Pamela a fost o excepție. Neștiind prea bine ce fac, fiind sub influența alcoolului, Pamela Anderson şi rockerul Tommy Lee au făcut o astfel de nebunie. Cei doi au decis să dea o şansă mariajului lor şi chiar au avut împreună doi copii. Însă, în 1998 ei au ajuns, inevitabil, la divorț. Fostul iepuraş Playboy pare să nu se fi învățat minte, pentru că în 2007 a comis-o din nou, atunci când i-a spus „Da!” lui Kid Rock. Acest mariaj nu a rezistat mai mult de un an.

Britney Spears și Jason Allen Alexander
Britney Spears și Jason Allen Alexander

Și ea se numără printre vedele care au consumat ceva mai multe păhărele înainte de a ajunge în fața altarului The Little White Wedding Chapel, din Las Vegas, Nevada. Iar când a realizat ce făcuse, a cerut rapid anularea căsniciei cu Jason Allen Alexander. De fapt, totul s-a petrecut atât de repede, încât artista a obţinut anularea în doar 55 de ore.

  • Vedete din afară care s-au căsătorit sub influența alcoolului. Amy Winehouse

Amy Winehouse și Blake Fielder
Amy Winehouse și Blake Fielder

Cel mai probabil, Amy Winehouse făcea totul ameţită de alcool, iar nunta cu Blake Fielder-Civil nu prea a fost o excepţie. De fapt, pe tot parcursul mariajului nu au făcut altceva decât să încurajeze viciile pe care cei doi le aveau. Un mariaj scurt ce e drept, de numai doi ani. Şi, din păcate, cântăreaţa britanică s-a şi stins prea devreme din viaţă din cauza consumului ei exagerat de alcool.