Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu are voie Britney Spears să se căsătorească sau să aibă copii. Calvarul prin care trece cunoscuta cântăreață

De ce nu are voie Britney Spears să se căsătorească sau să aibă copii. Calvarul prin care trece cunoscuta cântăreață

Manolică Anca / 01.07.2021, 16:37
De ce nu are voie Britney Spears să se căsătorească sau să aibă copii. Calvarul prin care trece cunoscuta cântăreață

De ce nu are voie Britney Spears să se căsătorească sau să aibă copii. Artista a rupt tăcerea şi cere să fie scoasă de sub tutela tatălul ei. Declarațiile cutremurătoare ale artistei despre calvarul prin care trece de 13 ani.

De ce nu are voie Britney Spears să se căsătorească sau să aibă copii

Britney Spears trece de 13 ani printr-un adevărat calvar. Totul a început în anul 2007, când imediat după divorțul artistei de Kevin Federline, ea a avut un comportament considerat haotic, motiv pentru care a pierdut custodia celor doi copii. Presupusa cădere nervoasă a condus la internarea ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei.

Recent, artista a vorbit, neîntrerupt, timp de 24 de minute și le-a povestit judecătorilor, prin videoconferinţă, toate abuzurile la care a fost supusă în ultimii 13 ani şi a cerut să îşi recapete toate drepturile civile. Aceasta a fost încurajată de sute de fani, care s-au prezentat în faţa tribunalului şi au susţinut-o pe toată durata audierii.

Calvarul prin care trece cunoscuta cântăreață

Pentru prima dată de la începutul scandalului, în care Jamie Spears este acuzat de abuz de control asupra drepturilor fiicei sale, Britney s-a exprimat liber în faţa judecătorilor. A spus că dorește să îi fie reduse programările la terapie, să poată avea control asupra propriei averi, să aibă libertatea de a se căsători şi de a face un copil.

„Acum vă spun adevărul. Nu sunt fericită, nu pot dormi, mă simt atât de furioasă, este o nebunie şi sunt deprimată. Plâng în fiecare zi. Nu mint. Îmi vreau viaţa înapoi. Au fost 13 ani şi este destul. Este dorinţa mea şi visul meu ca toate astea să se termine (…)

M-am săturat să mă simt singură! Merit să am aceleaşi drepturi ca toată lumea. Vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Am un dispozitiv contraceptiv intrauterin în mine în aceste momente să nu pot rămâne însărcinată. Şi vreau să îl scot.” a mărturisit Britney Spears.

Britney Spears și tatăl ei
Britney Spears și tatăl ei

Britney Spears nu a mai putut fi stăpână pe deciziile privind cariera și averea sa începând din anul 2008, după încheierea acelui acord în instanță. În ultimii 13 ani, tatăl și avocatul ei au fost cei care s-au ocupat de administrarea bunurilor și a vieții ei personale, controlând inclusiv persoanele cu care Britney putea lua contact.

A fost forțată să susțină concerte

Britney Spears a spus că cei care dețin tutela asupra ei au controlat cele mai intime detalii din viața ei, inclusiv dacă poate avea sau nu copii. Cântăreața a declarat că ar mai vrea un copil, însă faptul că este sub tutela tatălui nu-i permite acest lucru, având un dispozitiv intrauterin pentru prevenirea sarcinilor. De asemenea, ea a spus că îi este interzis să se vadă chiar și cu prietenii care locuiesc la câteva minute distanță de ea, dar și că iubitul ei nu are voie să o vadă.

Cântăreața a mai susținut că tatăl ei a amenințat-o că îi va intenta proces în 2018 dacă nu își va susţine concertele. Echipa care o controlează le-ar fi spus în mod fals terapeuţilor că aceasta nu îşi ia medicamentele la timp. „Nu sunt aici pentru a fi sclavul nimănui. Pot să spun nu în anumite situaţii care nu îmi covin”.

De ce nu are voie Britney Spears să se căsătorească sau să aibă copii. Instanţa nu i-a dat câştig de cauză!

Din păcate, Britney Spears a fost înfrântă în instanţă. Judecătorul a respins cererea de a-l înlătura pe tatăl cântăreţei din rolul de co-tutore al averii ei. La o săptămână de la mărturia cutremurătoare a cântăreţei în care a vorbit despre chinul la care a fost supusă de propriul său tată, instanţa a respins petiţia de a îl înlătura pe Jamie din calitatea de co-tutore al averii ei.