Home » Life & Style » De ce boală suferă Britney Spears, de fapt. Artista se luptă să scape de tutela tatălui

De ce boală suferă Britney Spears, de fapt. Artista se luptă să scape de tutela tatălui

Violeta Badea / 02.04.2021, 13:55

De ce boală suferă Britney Spears, de fapt. Artista se luptă să scape de tutela tatălui. Britney Spears a ajuns doar o umbră a starului pop de altă dată! Din păcate, fosta solistă se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar verdictul medicilor este de-a dreptul șocant. În acest material veți afla de ce boală suferă fosta vedetă și ce luptă duce pentru a scăpa de tutela tatălui său.

De ce boală suferă Britney Spears, de fapt

Britney Spears a socat pe toata lumea, atunci cans s-a ras in cap
Britney Spears a socat pe toata lumea, atunci cans s-a ras in cap

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, nu mai este deloc vedeta de altă dată. Fosta solistă se află într-un con de umbră din punct de vedere profesional, iar starea sa de sănătate nu este tocmai bună. Britney Spears a fost internată de mai multe ori într-o clinică de psihiatrie pentru a se liniști din punct de vedere emoțional.

Toate aceste lucruri au fost aflate și au atras atenția publicului, deoarece Britney a avut o apariție șocantă. Vedeta a apărut rasă în tot capul și a lovit paparazzi cu o umbrelă. Cum de a ajuns diva în această situație? Ei bine, au existat unele zvonuri în presă care susțin că starea de sănătate a blondinei este generată pe fondul problemelor de sănătate ale tatălui ei.

Artista a avut mai multe apariții și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nemachiată, cu câteva kilograme în plus, nepieptănată și privind tot timpul în gol, Britney Spears nu pare deloc în apele sale, iar fanii sunt din ce în ce mai îngrijorați.

Artista se luptă să scape de tutela tatălui

Britney Spears si tatal sau
Britney Spears si tatal sau

Din cauza stării în care se află, Britney Spears se află de 13 ani sub tutela tatălui său, Jamie Spears. Acest lucru înseamnă că bărbatul, în vârstă de 69 de ani, are dreptul de a lua toate deciziile financiare şi a celor legate de cariera fiicei lui. Fosta vedetă pop se luptă în instanță pentru a-și căpăta toate aceste drepturi, dar nu a avut cștig de cauză până în prezent.

Deși deține o avere de circa 58 de milioane de dolari și nu poate controla acești bani, se pare că solicitarea vedetei nu este legată de o independență financiară. Britney Spears și-ar dori trecerea tutelei către o asistentă medicală. Femeia care s-a ocupat de îngrijirea vedetei se numește Jodi Montgomery.

Britney este declarată ca fiind bolnavă de demență, iar acest lucru înseamnă că este incapabilă să ia decizii importante în ceea ce privește existența sa. Din păcate, starea de sănătate a vedetei s-a degradat constant. Chiar și fanii vedetei au sesizat că suferă de o problemă de sănătate, deoarece aceasta prezenta un comportament bizar pe rețelele de socializare.

De exemplu, pe contul său de Instagram vedeta obişnuia să posteze aceleaşi poze de mai multe ori sau să le completeze cu mesaje care nu au niciun sens. Unul dintre oamenii care au sprijinit-o în aceste momente cumplite a fost iubitul ei, Sam Asghari. Cei doi sunt împreună din anul 2017 și de atunci sunt de nedespărțit.