Home » Life & Style » Știri mondene » Ce s-a ales de Akebono, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Avea probleme cu legea

Ce s-a ales de Akebono, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Avea probleme cu legea

Manolică Anca / 22.09.2021, 12:06
Ce s-a ales de Akebono, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Avea probleme cu legea

Akebono, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a ajuns la închisoare. Fapta săvârșită este una extrem de gravă, iar pedeapsa primită este pe măsură. Cum arată istoricul tânărului.

Akebono a fost dat afară de la Puterea Dragostei

Akenono a participat anul trecut la show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D, de unde a fost descalificat din cauza comportamentului agresiv pe care îl avea față de colegii de competiție. Acesta a sărit la bătaie la un concurent, însă aceasta nu a fost singra ieșire necontrolată a lui. El mai avusese un comportament agresiv și în trecut, motiv petru care producătorii show-ului au decis să îl trimită înapoi la București.

În casa „Puterea Dragostei” el a făcut pereche, pentru o scurtă perioadă de timp, cu Aya. În timpul șederii sale în competiție, au apărut numeroase zvonuri care spuneau că ar fi fost căsătorit în trecut și ar avea chiar și un copil. Akebono, pe numele lui real Alexandru Claudiu Laurențiu, are 28 de ani și este de profesie antrenor de fitness.

Akebono și Aya, în casa Puterea Dragostei
Akebono și Aya, în casa Puterea Dragostei

Fostul concurent a ajuns la închisoare

Recent, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a ajuns la închisoare după ce a săvârșit o faptă penală. Akebono a încarcerat la Penitenciarul Târgu Ocna, după ce a fost condamnat la 2 ani și o lună de închisoare pentru conducere cu permisul suspendat.

Potrivit wowbiz.ro, el mai avea o condamnare de 8 luni cu suspendare și un alt proces pe rol pentru săvârșirea aceleași fapte. El a fost prins în mod repetat conducând fără permis, fiind arestat pentru prima data la sfârșitul anului trecut.

Prins din nou la volan, autoritățile au decis că tânărul reprezintă un pericol pentru societate și l-au ținut în arest pe tot parcursul desfășurării procesului. Akebono a fost declarat vinovat pentru săvârșirea în repetate rânduri a infracțiunii de a conduce fără permis, iar în urma contopirii condamnărilor, a fost pedepsit la 2 ani și o lună de închisoare.

Akebono se plânge de condițiile din închisoare și cere întreruperea pedepsei

Fostul concurent de la Puterea Dragostei se plânge acum de condițiile din închisoare și cere întreruperea pedepsei. El a invocat atât legea recursului compensatoriu, cât și diverse alte motive în speranța că va reuși să îi înduplece pe judecători. Acuzatul a susținut că pedeapsa nu a fost calculată corect și că la stabilirea ei s-a avut în vedere, în mod eronat, și un rest dintr-o pedeapsă anterioară.

Akebono a ajuns la închisoare
Akebono a ajuns la închisoare

Avocații bărbatului au adus în discuție, de asemenea, condițiile nefavorabile din închisoare: spațiu mic, neaerisit. insuficientă lumină naturală. Astfel, avocații au cerut ca la 30 de zile într-un astfel de mediu să îi fie scăzute 6 zile din pedeapsa aplicată. Cererea a fost respinsă, însă, de judecători.

Alexandru Claudiu Laurențiu a fost prins prima dată conducând cu permisul suspendat în martie 2019, iar a doua oară în noiembrie 2020, când fusese deja trimis în judecată pentru prima faptă. În urma tentativelor repetate, pedepsele s-au tot adunat. Ajuns în fața judecătorilor, acesta a invocat o scuză aproape imposibil de crezut.

Akebono le-a spus magistraților că nu a știut că are permisul suspendat pentru că nu a citit procesul verbal. AAcesta a declarat că a băgat hârtia în torpedou, convins fiind că este doar o amendă. Așadar, nu s-a prezentat în termenul legal pentru a preda permisul și a continuat să circule cu mașina.